Pääkonferenssin yleiskokous, ajatuksia 3

0

Suomen Adventtikirkon johtaja Kalervo Aromäki raportoi Trans-Euroopan osaston jaostojohtajien valinnoista:

”Hyvät ystävät,

lämpötila ei ole muuttunut ja istumisen määrä vähentynyt. Viimeinen ehdollepanotoimikunnan kokous oli tänään perjantaina! Edessä on grand finale!

Osaston osalta edustajat kokoontuivat eilen torstaina päättämään jaostojen johtajista. Melkoinen muutos henkilöstöön ja totuttuihin toiminta-ajatuksiin. Johtavana ajatuksena on ollut nähdä asiat laajemmasta kuin vain totutuista kuvioista käsin (”to think outside of the box”).Tämä tuo jaostojen toimintamalleihin melkoisia muutoksia. Olemme tottuneet, että kukin jaosto vastaa omasta tontistaan. Nyt työskentelytapa on tiimipohjainen. Jaostot puhaltavat yhteen hiileen yhteisesti sovitun tavoitten toteuttamiseksi. Tämä näkyy myös valinnoissa henkilöstökierrätyksenä.

Raafat Kamal vastaa henkilöstön kehittämisestä yhteistyössä Newbold Collegen kanssa. Audrey Andersonin vastuulle tulevat osaston mm henkilöjohtaminen, tilastointi, vapaaehtoispalvelut, lisäksi tilapäisesti marraskuun kokouksiin saakka mm mediatyö ja raamattuopisto. Nenad, kuten kirjoitin, vastaa taloushallinnosta.

Kenttäsihteeriksi valittiin Daniel Duda. Kuvioon kuuluu kasvatustyö ja strateginen lähetystyön suunnittelu yhdessä unioiden kanssa. Kenttätyön sihteeriksi Patrick Johnson (nyk. Newbold Collegen kappalainen). Tehtäviin kuuluu mm. työntekijöiden hyvinvointi, sapattikoulu ja evankeliointi.

Nuorisotyönjohtajaksi Janos Kovacs-Biro (100%) sekä osa-aikaisesti Tihomir Lazic ja Alistair Adobje (Newbold Collegesta). Kumpikin 25% osuudella. Lisäksi jätettiin mahdollisuus valita neljäs henkilö. Perhe-, nais-, ja lapsityön johtajaksi valittiin Claire Sanchez. Adran, terveys, ja mediatyön osalta valinta jää marraskuun kokoukselle. Näiden jaostojen osalta starategia halutaan tarkentaa ennen lopullista valintaa. Tämä tarkoittaa myös sitä, että neljä meille jo tutuiksi tulleista jaostovetäjistä siirtyy syrjään.

Muutos on aina vaikea. Sen hallittu läpikäyminen vaatii joskus paljon aikaa, kuin myös läheisten ja tärkeiden ihmisten tukea. Ennen kaikkea meillä on Jumala, joka on luvannut olla kanssamme kaikissa elämän olosuhteissa ja tilanteissa ja viedä eteenpäin.”

Kerro kaverille

Comments are closed.