Yeezy boost 350 V2 Yeezy boost 350 V2 for sale Yeezy 350 V2 for sale Yeezy 350 V2 Yeezy boost 350 V2 Yeezy boost 350 V2 for sale Yeezy 350 V2 for sale Yeezy 350 V2

Ekumeeninen vastuuviikko 2015

Ekumeeninen vastuuviikko 2015

0
Ekumeeninen vastuuviikko 18.–25.10.2015 – Ylitä raja!
Vastuuviikko on Suomen kaikkien kirkkojen ja monien kristillisten järjestöjen ihmisoikeuskampanja, jossa kirkot toimivat oikeudenmukaisemman maailman puolesta. Suomen Ekumeeninen Neuvosto järjestää ja koordinoi Vastuuviikkoa. Tämän vuoden teema keskittyy pakolaisuuteen otsikolla ”Ylitä raja!”

Vastuuviikko on Suomen kaikkien kirkkojen ja monien kristillisten järjestöjen ihmisoikeuskampanja, jossa kirkot toimivat oikeudenmukaisemman maailman puolesta. Suomen Ekumeeninen Neuvosto järjestää ja koordinoi Vastuuviikkoa. Suomen Ekumeeninen Neuvosto (SEN) on kirkkojen ja kristillisten yhteisöjen yhteistyöelin. Ekumenia tavoitteena on hajallaan elävän kristikunnan saattaminen keskinäiseen yhteyteen.” Suomen Adventtikirkko on mukana SEN:n toiminnassa tarkkailijajäsenenä, ei varsinaisena jäsenkirkkona.

Tämän vuoden teema keskittyy pakolaisuuteen otsikolla ”Ylitä raja!” ”Silmitön väkivalta, kaiken menettäminen, jatkuva kuolemanvaara, epätoivo, vaino ja kidutus ajavat miljoonia ihmisiä etsimään turvaa. Olemmeko valmiit ylittämään oman elämämme rajoja ja auttamaan lähimmäisiämme, jotka ovat usein kirjaimellisesti käyneet läpi tulen ja veden päästäkseen turvaan?” ”Jokaisella vainon kohteeksi joutuneella on oikeus hakea ja nauttia turvapaikkaa muissa maissa (YK:n ihmisoikeuksien yleismaailmallinen julistus, 14.1 artikla)”

 Lisätietoja ja materiaalia tulostettavissa osoitteessa:  http://www.vastuuviikko.fi/2015/etusivu/

Jaa juttu

Kommentointi suljettu.

Yeezy boost 350 V2 Yeezy boost 350 V2 for sale Yeezy 350 V2 for sale Yeezy 350 V2