ETRA-liitto etsii uutta toiminnanjohtajaa

0

Oletko etsimämme muutoksentekijä?

Etra-liitto ry etsii toiminnanjohtajaa

Intohimosi on olla Jeesuksen käytössä. Osaat kannustaa itseäsi ja muita jatkuvaan oppimiseen ja terveellisiin elämänvalintoihin. Sinulla on hyvät sometaidot ja osaat käyttää muita osaajia terveysevankelioinnin edistämiseen. Sopiva koulutus- ja toimintahistoria katsotaan eduksi, mutta terveydenhuollon tutkinto ei ole välttämätön.

Vapaamuotoiset hakemukset, jossa ilmenee palkkatoivomus. Lisäksi tulee olla CV, joka kertoo osaamisen ja kokemuksen. Hakemukset osoitetaan ETRA-liitto ry:n liittohallitukselle sähköpostilla etra@etra-liitto.fi 15.11.2015 mennessä.

Lisätietoja antaa toiminnanjohtaja Ritva Kuusisto puh. 050 3743893.

ETRA-liitto ry:n liittohallitus

Kerro kaverille

Kommentointi on suljettu.