Haemme mediasuunnittelijaa

0

Etsimme Suomen Adventtikirkon kokoaikaiseen palvelukseen

MEDIASUUNNITTELIJAA

yhden vuoden määräajaksi. Tehtävän suunniteltu alkamisajankohta on heinä-elokuussa 2016.

Tehtäviisi kuuluu avustaa Nykyaika-lehden ja NykyaikaOnline -nettilehden graafisen ulkoasun suunnittelussa sekä suunnitella ja tuottaa sähköisen median materiaalia. Lisäksi tehtävänäsi on kuvata, äänittää ja editoida broadcast-tason mediatuotteita.

Edellytämme, että haluat sitoutua adventtikirkon sanomaan ja lähetystehtävään sekä että seurakunnan toiminta on sinulle oman osallistumisen kautta tuttua. Tehtäviesi hoitamiseksi hallitset hyvin Adobe Photoshop ja Adobe InDesignin -ohjelmistot sekä broadcast-tason kuvaus- ja äänitysjärjestelmien, DaVinci Resolve 12 Studio, Cinema4D R17 Studio ja Fusion 8 Studio -ohjelmistojen käytön.

Hakijan eduksi luetaan mediatekniikan koulutus ja/tai kokemus mediatyössä, etenkin adventtikirkon piirissä, sekä kyky kouluttaa toimenkuvan mukaisia tehtäviä nuorille.

Kirjalliset hakemukset lähetetään liitteineen maanantaihin 2.5.2016 mennessä osoitteella Timo Flink, Suomen Adventtikirkko, PL 94, 33101 Tampere. Tiedustelut puhelimitse 03 361 1233 tai sähköpostilla timo.flink(-at-)adventtikirkko.fi.

Työnantaja pitää itsellään oikeuden olla valitsematta ketään.

Kerro kaverille

Kommentointi on suljettu.