Kesätöitä LANUssa!

0

Suomen Adventtikirkko tarjoaa määräaikaisia kesätyöpaikkoja LaNu-jaostojen leireillä Kallioniemessä

Leirisihteeri 23.5.–24.7.2016

Musiikkivastaava 30.5.–24.7.2016

Lastenhoitovastaava 6.6.–24.7.2016

Leirisihteeriltä edellytämme toimimista leirin johtajan apuna hengellisten ohjelmien suunnittelussa ja toteuttamisessa (draamojen käsikirjoitus ja ohjaus), toimistotehtävissä sekä muissa leirikohtaisissa tehtävissä.

Musiikkivastaavalta edellytämme hengellisen lasten ja nuorten musiikin tuntemista, soitto- ja/tai laulutaitoa sekä kykyä hoitaa mm. seuraavat tehtävät: lauluvihkon ja PowerPoint-esitysten tekeminen, lauluvalinnat ja nuottien kerääminen, musiikin toteuttaminen ohjelmissa, bändin ja laulajien johtaminen ja harjoituttaminen sekä musiikkiaktiviteetista vastaaminen.

Lastenhoitovastaavalta edellytämme koulutusta tai työkokemusta lastenhoidon tai -kasvatuksen alalta. Tehtäviin kuuluu lastenhoidon suunnittelu ja toteutus sekä lastenhoitajien esimiehenä toimiminen, työvuorojen suunnittelu sekä tehtäviin opastaminen.

Onko sinulla organisointikykyä ja oma-aloitteisuutta? Pidätkö tiimityöstä sekä lasten ja nuorten kanssa toimimisesta? Selviätkö aikaisista aamuista ja myöhäisistä illoista? Pidätkö Kallioniemestä? Oletko turvallinen ja tasapainoinen aikuinen?

Jos vastasit kyllä edellisiin kysymyksiin, saatat olla henkilö, jota etsimme. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 1.4.2016 mennessä osoitteella Suomen Adventtikirkko, LaNu, PL 94, 33101 Tampere.

Kerro hakemuksessa itsestäsi, tehtävä jossa haluaisit palvella, henkilö joka voi sinua suositella sekä yhteystietosi. Liitä mukaan myös mahdolliset alan koulu- ja työtodistuksesi.

Kerro kaverille

Kommentointi on suljettu.