SKYK hakee uusia työntekijöitä

0

Suomen kristillinen yhteiskoulu Kaarinassa hakee:

  • Asuntolanohjaajan sijaista ajalle 1.8.2017–31.7.2019 (2 vuotta)
  • Keittäjää toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.8.2017 lähtien
  • Keittiöapulaista määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 14.8.2017–2.6.2018

Suomen kristillinen yhteiskoulu (SKYK) on Suomen Adventtikirkon ylläpitämä koulu Kaarinassa luonnonkauniilla paikalla meren äärellä. Koulussa opiskelee lukuvuosittain n.170 opiskelijaa esiopetuksesta abiturientteihin. Koulun asuntolassa asuu lukuvuoden aikana n. 50–80 opiskelijaa. Koulun kampuksella järjestetään myös leirejä ja muita tapahtumia.

Palkkaus ja työehdot ovat yksityisen alan työehtosopimuksen mukaisia. Edellytämme kaikilta hakijoilta sitoutuneisuutta kristilliseen koulutoimintaan ja sen kehittämiseen.

Asuntolatyössä edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esim. sosionomi tai muu vastaava), sekä hyviä sosiaalisia taitoja, luovuutta, vastuullisuutta ja halua toimia nuorten parissa ja heidän hyväkseen kristillisessä asuntola- ja kouluympäristössä. Asuntolatyö on tiimityötä. Tiimi koostuu kolmesta koulutetusta asuntolanohjaajasta sekä siviilipalvelukseen ja työharjoitteluun osallistuvista. Tiivistä yhteistyötä tehdään koulun kanssa sekä paikallisten ja valtakunnallisten kristillisten nuorisotyön toimijoiden kanssa. Työaika painottuu iltoihin ja viikonloppuihin.

Keittiötyössä arvostamme terveellisen ja hyvänmakuisen ruoan valmistustaitoa sekä koulutusta työhön. Tarjoamme kasvis-kala -ruokavalion mukaista ruokaa. Keittiötyö on vuorotyötä. Työvuoroja on sekä arkisin että viikonloppuisin. Työssä kohtaa kaikenikäisiä lapsia ja nuoria sekä koulun muuta henkilökuntaa päivittäin. Työ on palvelutyötä ja oleellinen osa koulun viihtyvyyttä sekä terveellistä ja turvallista toimintaympäristöä.

Tervetuloa töihin elämäniloiseen, nuorekkaaseen ja monimuotoiseen kristilliseen toimintaympäristöön!

Hakemukset (CV + hakukirje) lähetetään toukokuun 10. päivään mennessä sähköpostitse osoitteeseen:

rehtori(-at-)toivonlinna.fi

Sähköpostiin otsikoksi:

Hakemus asuntolanohjaajan työhön/oma nimi
Hakemus keittäjän työhön/oma nimi
Hakemus keittiöapulaisen työhön/oma nimi

Tiedustelut: rehtori Marle Himberg 050 438 2224 (tai sähköpostitse)

Kerro kaverille

Kommentointi on suljettu.