Anna lapsella raitis joulu -kampanja

0

Hei kaikille,

ETRA-liitto on jälleen mukana Anna lapselle raitis joulu -kampanjassa.

Anna lapselle raitis joulu -kampanja juhlii tänä vuonna 20. juhlavuottaan! Kampanjan uudistunut ilme pysäyttää pohtimaan päihteiden käytön seurauksia sekä vanhempien vastuuta lapsen turvallisen ja terveellisen juhlatunnelman takaamisessa. Alkoholi murentaa lasten kokemuksia ja muistoja. Valtakunnallisen kampanjan järjestäjät vetoavat kaikkiin aikuisiin, jotta he antaisivat lapsille raittiin joulun – juhlan, joka tarjoaa turvallista ja vastuullista seuraa.

Alla olevasta linkistä löytyvät kampanjan julisteet suomeksi ja ruotsiksi digitaalisena versiona käyttöönne. Materiaaleja saa vapaasti käyttää ja jakaa. Olen myös lähettänyt seurakuntiinne painetun version mainoksesta sekä muutamia näytekappaleita uudesta esitteestämme.

Myös muuta materiaalia ja tietoa kampanjasta löytyy nettisivuilta

http://annalapselleraitisjoulu.fi/wordpress/

Rauhaisaa joulunodotusta!

 

Ollaan yhteyksissä,

Saija Tarro

Toiminnanjohtaja

+358 50 486 7811

saija.tarro@etraliitto.fi

ETRA Elämästä ja Terveydestä – Rakkaudella

 

Kerro kaverille

Kommentointi on suljettu.