Nuorten ohjelmaa telttajuhlilla 7.–10.6.2018

0

Torstaina ja perjantaina telttajuhlilla näytti siltä, että meillä on nuorista pulaa. Nuorten omassa kanavassa oli nimittäin parhaimmillaan mukana vain kaksi henkilöä. Perjantai-iltana olivat ensimmäiset telttajuhlien nuorten jatkot. Aloitusajan lähetessä ei nuoria ollut musiikin esittä-jien ja juontajien lisäksi juurikaan paikalla. Iloksemme heitä alkoi kuitenkin saapua ennen kuin aloitimme, ja illan aikana ryhmän koko vain kasvoi.

Vietimme rentoa ylistysiltaa yhdessä nuorten ja Jumalan kanssa sekä perjantai- että lauantai-iltana. Tutustuimme hetken aikaa toisiimme pienen leikin muodossa. Meillä oli aikaa myös ylistää ja kiittää Jumalaa laulaen ja rukoushetkessä. Saimme kuulla molempina iltoina todistuksia Jumalan johdatuksesta ja voimasta.

Ryhmästämme löytyi monia eri kieltä puhuvia mutta onneksi myös tulkkeja, jotka mahdollistivat sen, että kaikki pystyivät seuraamaan ohjelmaa ja osallistumaan. Lauantai-iltana saimme vielä juhlistaa erään paikalla olleen veljen syntymäpäivää sekä kuulla hänen todistuksensa Jumalan ihmeteoista ja häneen luottamisesta. Tämä oli juhlava kruunu nuorten jatkojen päätteeksi.

Molempina iltoina Nina Saaristo oli ystävällisesti järjestänyt pientä iltapalaa, jonka äärellä saatoimme vielä nauttia toistemme seurasta.

Teksti: Evita Ilola, kuva: Pekka Kärkkäinen                         

Kerro kaverille

Kommentointi on suljettu.