Seurakuntien vanhinten koulutustapahtuma Karmel-kodilla, Hämeenkyrössä, 20.–21.10.2018

0

Suomen Adventtikirkko – kenttätyön jaosto tiedottaa

page1image1072

Mitä: Seurakuntien vanhinten koulutustapahtuma

Missä: Karmel-kodilla, Hahmajärventie 108, 38490 Haukijärvi

Milloin: 20.–21.10.2018

Jumalanpalvelus klo 13
Koulutus alkaen klo 15
Tapahtuma päättyy sunnuntaina klo 16

Vanhinten perustehtävät
1. Seurakuntien hengellinen johtajuus
2. Seurakuntien johtaminen ja kaitseminen
3. Seurakuntalaisten ja vierailijoiden paimentaminen ja heistä huolehtiminen

Tämä kauan odotettu erityisesti seurakuntien vanhimmille ja myös pastoreille suunnattu koulutus toteutetaan kaksiosaisena koulutustapahtumana. Ensimmäinen osa on jo pian eli 20.–21. lokakuuta ja toinen osa keväällä (alustavasti 13.–14.4.2019). Toivomme, että vanhimmat pystyisivät osallistumaan molempiin koulutuksiin.

Aiheinamme tässä ensimmäisessä koulutuksessa ovat mm. hengellisen johtajuuden löytäminen – hyvinvoiva vanhin – näyn ja tehtävän jalkauttaminen – lähetysnäky – vanhinten tehtävänkuva – vanhinten omat kysymykset ja tarpeet. Kysymyksiä voitte lähettää etukäteen sähköpostilla: atte.helminen@adventtikirkko.fi tai soittamalla 040 553 8879.

Karmel-koti sijaitsee luonnonkauniilla paikalla Hämeenkyrön läheisyydessä. Ota mukaan omat liinavaatteet, pyyhe ja myös ulkoiluvaatteet (mahdollisuus vuokrata omakustanteisesti lakanat ja pyyhe 4 €, varaa etukäteen). Majoitusta sekä 2 h huoneissa (sisä WC) että 6 h huoneissa (WC käytävässä). Suihkut käytävillä sekä miesten ja naisten saunoilla. Mikäli tarvitset kyytiapua tai erikoisruokavaliota perus kasvisruuan lisäksi, kerro tarpeestasi ilmoittautumisen yhteydessä.

Koulutus on adventtikirkon kustantama kaikille seurakuntiemme vanhimmille ja työntekijöille. Puolisot ovat tervetulleita omakustanteisesti (hinta 55 €). Lapsille ei valitettavasti ole tarjolla ohjelmaa tai lastenhoitoa. Paikalliset seurakunnat kattavat vanhinten matkakulut budjettiensa puitteissa.

Maksutiedot omakustanteista osallistumista varten (puoliso tai erillinen lakanamaksu): Suomen Adventtikirkko, FI54 8000 3036 27, Viesti-kohtaan: ”Vanhinten tapaaminen 2018” ja osallistujan nimi.

Yhteinen tapaamisemme alkaa kotikirkkomaisella jumalanpalveluksella Kalervo Aromäen johdolla. Tapahtuma on tyyliltään kodinomainen, joten vaatetuskin voi olla sen mukainen.

Ilmoittautumiset 12.10. mennessä sähköisesti tänne: https://www.webropolsurveys.com/S/E718F504A4760CC4.par tai osoitteeseen: helena.maentaka@adventtikirkko.fi tai puhelimitse unionin toimistoon 03 361 1227 / Helena Mäentaka.

Kerro ilmoittautumisen yhteydessä: nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi, paikallisseurakuntasi (jossa toimit vanhimpana), puolisosi mukaan tulo, ruokarajoite, liinavaatevaraus (tarvittaessa) ja kyyditysavun tarve perille pääsemiseksi.

Lämpimästi tervetuloa!

Atte Helminen & Kalervo Aromäki

Kerro kaverille

Kommentointi on suljettu.