Avioparien pienryhmäohjaajakoulutus 13.1.2019, Lempäälä

0

Avioparien pienryhmäohjaajakoulutus on tarkoitettu kaikille avioparityöstä ja oman parisuhteen hyvinvoinnista kiinnostuneille paikallisseurakuntien vapaaehtoisille toimijoille sekä kirkon työntekijöille, mieluiten pariskunnittain.

Koulutus antaa valmiudet vetää aviopariryhmää, järjestää avioparitapahtumia sekä vahvistaa osallistujien omaa parisuhdetta. Aviopariryhmästä on apua uusien näkökulmien ja ajatusten löytämiseen omaan parisuhteeseen. Tunteiden ja kokemusten kertominen toisille selkeyttää niiden merkitystä itsellekin. Koulutus järjestetään Kohti kumppanuutta -pienryhmämateriaalin pohjalta.

ILMOITTAUTUMINEN, sitova: Viimeistään to 3.1.2019 mennessä

Helena Mäentaka / helena.maentaka@adventtikirkko.fi / 03 3611 227.

MAKSU: Koulutus on ilmainen, mikäli aviopari sitoutuu vetämään avioparipienryhmiä paikallisesti ja / tai toimimaan muulla tavalla aktiivisesti kirkon avioparityössä. Jos haluat tulla ilman sitoutumisvelvollisuutta kumppanisi kanssa paikan päälle, teille koulutus maksaa 60 € / hlö, ja saatte siitä laskun maksettavaksi etukäteen.

Hintaan sisältyy päivän ateriat, koulutus sekä Kohti kumppanuutta -materiaali jokaiselle.

Kouluttajana avioparityön vastaava Eliisa Saarinen puolisonsa Harrin kanssa.

Lisätiedot: http://bit.ly/avioparit

Kerro kaverille

Kommentointi on suljettu.