ETRA-liiton vuosikokous 19.5.2019 klo 10 Turussa

0

KUTSU

Kutsumme kaikkia ETRA-liiton paikallisjärjestöjä lähettämään edustajansa sunnuntaina 19.5.2019 klo 10 alkavaan ETRA-liiton liittokokoukseen (vuosikokoukseen). Se pidetään Turussa lähellä rautatieasemaa Lounatuulet yhteisötalossa Läntinen Pitkäkatu 33, jossa ETRA-liitolla on tällä hetkellä myös toimisto.

Kokouksessa käsitellään kaikki sääntöjen määräämät asiat. Vuoden 2018 aikana ETRA-liiton toimintoja on voimakkaasti pyritty kehittämään ja yritetty saada ne vastaamaan nykyhetken vaatimuksia, myös tarjoamaan monipuolista terveyspainotteista Miten menee -pienryhmätoimintaa. ETRA-liiton nettisivuihin http://www.etraliitto.fi/ kannattaa tutustua.

ETRA-liiton toimintakertomus ja tilinpäätös ja tase kiinnostanevat myös seurakuntien toiminnasta vastaavia, koska kaikki kehitetyt aineistot ovat heidän käytettävissään, myös ne hankeideat, joiden laajemmalle levikille ei saatu rahoitusta.  Siihen, miten niitä voidaan toteuttaa käytännössä, voi tutustua myös Hyvinvointileirillä 11.–14.6.2019 Kallioniemessä.

Haluamme kiittää erityisesti Kuntoparantolasäätiötä, joka on myöntänyt ETRA-liitolle vuosina 2017 ja 2018 kehittämismäärärahaa. Kiitämme myös adventtikirkolta ja sen seurakunnilta saadusta tuesta erityisesti eri tapahtumien toteuttamisen yhteydessä.

Aune Greggas

hallituksen sihteeri

 

 

Kerro kaverille

Kommentointi on suljettu.