Haetaan koulusihteeriä ja kokkia/keittäjää (SKYK)

0
Koulusihteeri
Suomen kristilliseen yhteiskouluun haetaan koulusihteeriä määräaikaiseen työsuhteeseen 1.8.2019 alkaen. Suomen kristillisessä yhteiskoulussa on esi- ja peruskoulu sekä lukio. Koulu on Suomen Adventtikirkon ylläpitämä ja sijaitsee Kaarinassa.
 
Koulusihteerin työtehtäviin kuuluu mm. erilaisten oppilas- ja henkilöstörekisterien ylläpitoa, todistusten teko, erilaisten tukianomusten käsittely sekä tekstien tuottamista ja arkistointia. Toimenkuva on monipuolinen ja hakijalta odotetaan joustavuutta sekä aktiivisuutta työtehtävien osalta. 
 
Kelpoisuusvaatimuksena on esimerkiksi liiketalouden ammattitutkinto, Tradenomi-tutkinto tai muu tehtävään soveltuva tutkinto. Hyvät vuorovaikutustaidot sekä tietotekniset valmiudet ovat työtehtävien hoidossa keskeisiä.
 
Hakemukset ja ansioluettelo liitteineen voi lähettää sähköisesti 31.7.2019 mennessä osoitteeseen: rehtori(-at-)toivonlinna.fi
Kokki/Keittäjä
Suomen kristilliseen yhteiskouluun haetaan keittäjää määräaikaiseen työsuhteeseen 1.8.2019 tai mahdollisesti 1.1.2020 alkaen. Suomen kristillisessä yhteiskoulussa on esi- ja peruskoulu sekä lukio. Koulu on Suomen Adventtikirkon ylläpitämä ja sijaitsee Kaarinassa.
 
Koulun ruokapalvelusta vastaava henkilökunta on nuorekas ja kansainvälinen. Valmistamme ravitsevaa ja herkullista kasvisruokaa ja hakijalta odotetaan joustavuutta sekä aktiivisuutta työtehtävien osalta.
 
Kelpoisuusvaatimuksena on ammattitutkinto, tai muu tehtävään soveltuva hankittu pätevyys. Hyvät vuorovaikutustaidot sekä valmiudet toimia monipuolisessa palveluympäristössä ovat työtehtävien hoidossa keskeisiä.
 
Hakemukset ja ansioluettelo liitteineen voi lähettää sähköisesti 31.7.2019 mennessä osoitteeseen: rehtori(-at-)toivonlinna.fi
Kerro kaverille

Kommentointi on suljettu.