Media7 Raamattuopisto tiedottaa

0

Media7 Raamattuopisto tiedottaa:

Meiltä on kysytty, voiko Helsingin osoitteella varustettuja Media7 Raamattuopiston mainoskortteja vielä jakaa postilaatikoihin ja antaa ihmisille. Kyllä voi. Kyseiset kortit lähetetään edelleen Toivonlinnan osoitteeseemme, ja myös niiden kautta ilmoittautuneet saavat ensimmäiset opintovihkonsa. Toivomus onkin, että paikallisseurakunnat jakaisivat varastoissaan olevat vanhat mainoskortit mahdollisimman pian, jotta voimme lähettää uusia tilalle. Kiitämme arvokkaasta avustanne Media7 Raamattuopiston toiminnan tukemiseksi. Mainoskorttien jaon kautta teette kallisarvoista työtä uusien oppilaiden tavoittamiseksi ja evankeliumin eteenpäin viemiseksi.

Yhteistyöstä kiittäen,

Kerttuli Gianzaklidis ja Sirpa Nurminen

 

Kerro kaverille

Kommentointi on suljettu.