100 rukouksen päivää 27.3.–4.7.2020

0

Hyvät maailmanlaajuisen adventtikirkon jäsenet:

Jo useiden kuukausien ajan suunnitteilla on ollut hyvin erityinen rukoushanke, jota kutsutaan 100 rukouksen päiväksi. Tämä toteutetaan 27.3.–4.7.2020. Uskomme, että Jumala järjesti ajankohdan tälle 100 rukouksen päivälle jo hyvissä ajoin. Kun koronaviruspandemia (COVID-19) jyllää maailmassa ja tapahtuu monia huolestuttavia asioita, mikä olisikaan parempi aika paneutua yhdessä maailmanlaajuisena kirkkona rukoilemaan ja etsimään voimaa tämän kriisin keskellä samoin kuin Pyhän Hengen antamaa apua lähetystyön tekemiseen.

                      Haluan henkilökohtaisesti rohkaista sinua osallistumaan 100 rukouksen päivään. Voit myös jakaa alla olevasta linkistä löytyvän videon, jossa henkilökohtaisesti kutsun kaikkia uskovia osallistumaan siihen. Kuka tahansa voi rekisteröityä mukaan ilmaiseksi menemällä nettiosoitteeseen (englanninkielinen): http://www.revivalandreformation.org/100days

                      Olemme keskellä maailmanlaajuista kriisiä. Miten voimme vastata siihen? Kirjasta Alfa ja omega voimme katsoa, kuinka Elia reagoi hänen aikanaan ilmenneeseen kriisiin: ”Elian suuren uskon tähden Jumala saattoi käyttää häntä tänä Israelin historian vaikean ahdingon aikana. Kun hän rukoili, hänen uskonsa kurottui tarttumaan taivaan lupauksiin, ja hän rukoili kestävästi niin kauan, kunnes hänen pyyntöihinsä vastattiin. Hän ei odottanut täyttä todistetta siitä, että Jumala oli kuullut häntä, vaan oli valmis uskaltamaan kaiken jumalallisen suosion vähimmänkin merkin perusteella. Kuitenkin se, mitä hän kykeni suorittamaan Jumalan avulla, on kaikkien mahdollista tehdä palvellessaan Jumalaa omassa toimintapiirissään – – Maailmassa tarvitaan tänä aikana tämänkaltaista uskoa – uskoa, joka pitäytyy Jumalan sanan lupauksiin eikä hellitä, ennen kuin taivas kuulee.” (Ellen White, Alfa ja omega, osa 3, s. 54.)

                      Jumala etsii tämän päivän Elioita – miehiä ja naisia, jotka rukoilevat häntä uskossa ja ottavat hänen sanansa todesta! Olkaamme sellaisia, jotka eivät lopeta rukousta ennen kuin taivas kuulee.

                       Vaikka meille ei ehkä ole mahdollista rukoilla yhdessä seurakuntaperheemme kanssa, voimme silti monin tavoin liittyä yhteen sähköisesti tähän 100 rukouksen päivään. Näitä keinoja ovat esimerkiksi puhelin, videoneuvottelut ja muut sosiaalisen median väylät. Vaikka emme olisikaan yhdessä, olemme silti yhtä Hengessä. Voimme rukouksessa mennä paikkoihin, joihin emme muuten pääse. Polvistukaamme siis yhdessä rukoukseen etsiessämme Jumalan armoa näinä aikoina, joina tarvitsemme kiireellistä Jumalan apua.

Jumalan siunattuun toivoon turvautuen,

Ted N. C. Wilson 

Maailmanlaajuisen adventtikirkon johtaja

Kerro kaverille

Kommentointi on suljettu.