SKYK hakee opettajaa

0

”SKYK etsii puoliaikaista luokanopettajaa määräaikaiseen työsuhteeseen elo-joulukuun 2020 ajaksi.

Pitkän opetusuran ansiokkaasti koulun toiminnan parissa tehnyt johtava alakoulun opettaja Arto Hakkarainen on jäämässä syksystä 2020 osa-aikaiselle eläkkeelle ennen siirtymistään 2021 tammikuussa kokoaikaiselle eläkkeelle. Tämän johdosta, SKYK etsii henkilöä täyttämään alakoulun opettajan toimenkuvaa, osaksi alakoulun tiimiä, vastuualueenaan 3-4 yhdysluokka.

Jos olet kiinnostunut toimimaan merkityksellisessä ja vastuullisessa työympäristössä lasten ja nuorten parissa, toteuttamassa kristillistä koulutyötä yhdessä opettajakuntamme kanssa – ole yhteydessä rehtori Leif Hongistoon mahdollisimman pian!

Leif Hongisto
050 438 2224
leif.hongisto(-at-)skyk.fi”

Kerro kaverille

Kommentointi on suljettu.