Liekeissä, Nuorten aikuisten päivät 30.10.–1.11.2020, multi-site-livetapahtumana

0

Armoa, vapautta, sydämen paloa. Haluatko syttyä Jumalasta?

Nuorten aikuisten päivät ovat täällä taas, mutta tänä vuonna uudenlaisena multi-site-livetapahtumana! Paikallisesti järjestettävän livetoiminnan ja livekatsomoiden kautta pääsemme kaikki yhdessä etsimään sydämen paloa Jeesukselle!

Viikonlopun aikana puhutaan Atte Helmisen johdolla siitä, mitä sydämen palo oikeastaan tarkoittaa, mistä sitä saa ja miksi sitä haluaisimme. Valitse Sinulle mieluisin livekatsomo ja tule mukaan. Tervetuloa!

Tapahtumaan voi osallistua kahdella tavalla:

  1. Hankkiudu johonkin järjestetyistä livekatsomoista, ja jaa tunnelma muiden nuorten kanssa!
  2. Seuraa tapahtumaa netin välityksellä, missä oletkin.

Livekatsomot, ohjelma- ja workshoptiedot löydät sivulta www.nap20.fi

Liekeissä-tapahtuman puhujana Atte Helminen – pastori, valmentaja, Suomen Adventtikirkon entinen johtaja, visionääri, evankelista ja kannustaja. Atella on vyöllään liuta titteleitä ja imartelevia määritteitä, mutta tätä innostavaa kotimaista puhujaa ei olla nuorten tapahtumissa kuultu miesmuistiin. Nyt siihen on mahdollisuus!

Pitkään adventtikirkon pastorina toiminut Atte on viime vuosina laajentanut osaamisalueitaan evankeliointiin ja valmentamiseen liittyvissä koulutuksissa ja projekteissa. Hänen vahvuuksiinsa kuuluvatkin toisten varustaminen, inspirointi ja kannustaminen.

Kerro kaverille

Kommentointi on suljettu.