Päivitys Newboldissa järjestettävään opetukseen liittyen

0

Newbold Collegen hallintoneuvosto äänesti 21.10. yksityiskohdista liittyen opetuksen järjestämiseen Newboldin kampuksen alueella. Äänestyksen tuloksena päätettiin, että englannin kielen kieliopinnot päättyvät kuluvan syyskauden lopussa eli joulukuussa 2020. Lisäksi liiketalous- ja humanistiset opinnot päättyvät meneillään olevan akateemisen vuoden lopussa eli toukokuussa 2021. Oppilaitos ja sen hallintohenkilökunta työskentelevät Andrews Universityn, Washington Adventist Universityn ja sopivien Englannissa sijaitsevien yliopistojen kanssa varmistaakseen, että kaikki opiskelijat kykenevät suorittamaan opintonsa ilman akateemista tai taloudellista haittaa. 

       Johtuen meneillään olevasta ja mahdollisesti pahentuvasta COVID-19 pandemiatilanteesta samassa kokoontumisessa äänestettiin kannattaa Newbold Collegen päätöstä, jonka mukaan oppilaitoksen henkilökunnalle ja oppilaille olisi parasta jatkaa netin välityksellä toteutettavaa opettamista ja opiskelua ainakin tämän kuluvan akateemisen vuoden loppuun asti eli toukokuuhun 2021. 

       Newboldin henkilökunta on yhteydessä näitä päätöksiä koskeviin opiskelijoihin saadakseen selville, miten ne heihin vaikuttavat. – tedNEWS

Kerro kaverille

Kommentointi on suljettu.