Adventtikirkko hakee uutta hallinnon sihteeriä

0

Suomen Adventtikirkko hakee adventtikirkon hallintotoimistoon Tampereelle

HALLINNON SIHTEERIÄ

kokoaikaiseen palvelukseen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Tehtävien suunniteltu alkamisajankohta on helmi-maaliskuussa 2021 nykyisen sihteerin jäädessä eläkkeelle.

Tehtäväsi on toimia Suomen Adventtikirkon virkailijoiden sihteerinä. Hoidat virallisten kokousten järjestelyihin liittyviä tehtäviä kokouksia ennen ja niiden jälkeen yhteistyössä pääsihteerin kanssa, hoidat henkilöstöhallintoon liittyviä avustavia tehtäviä, toimit erilaisten hallinnon toimikuntien sihteerinä, osallistut tapahtumien järjestämiseen tai vastaat niistä, hoidat asiakirjojen arkistointia, ylläpidät hallinnon nettisivuja, toimit tarvittaessa toimistohenkilöiden varahenkilönä heidän lomiensa aikana, vastaat yhteydenpidosta paikallisseurakuntiin koskien tehtäviäsi sekä toteutat muita virkailijoiden määrittelemiä tehtäviä.

Edellytämme, että sitoudut adventtikirkon sanomaan ja lähetystehtävään ja että seurakunnan toiminta on sinulle oman osallistumisen kautta tuttua. Tehtäviesi hoitamiseksi sinulla on kyky organisoida ja suunnitella, olet oma-aloitteinen ja järjestelmällinen, suoriudut itsenäisestä työskentelystä samoin kuin tiimityöstä, hallitset sähköisten tietojärjestelmien ja viestimien käytön sekä sinulla on hyvät sosiaaliset ja ihmissuhdetaidot. 

Hakijan eduksi luetaan tehtävään soveltuva opistotason koulutus tai muu soveltuva koulutus, työkokemus sihteerinä toimimisesta, sujuva englannin kielen taito sekä perustasoinen ruotsin kielen taito.

Palkkaus määräytyy adventtikirkon palkkaluokkien ja henkilön työkokemuksen mukaisesti. Työaika 37 h viikossa. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Ennen valintaa henkilön on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta.

Mikäli olet kiinnostunut tehtävästä, lähetä kirjallinen hakemuksesi liitteineen (CV) perjantaihin 22.1.2021 klo 12 mennessä osoitteella Suomen Adventtikirkko, Ketarantie 4, 33680 Tampere. Kuoreen merkintä ”Hallinnon sihteerin haku”. Lisätietoja ko. tehtävästä antaa Suomen Adventtikirkon pääsihteeri Anne Vrcelj p. 03 361 1276 tai sähköpostilla pääsihteerille.

Pidämme oikeuden olla valitsematta tehtävään ketään hakijoista.

Kerro kaverille

Kommentointi on suljettu.