Haetaan kirjanpitäjää

0

Etsimme rekrytointiyhteistyössä asiakkaallemme Suomen Adventtikirkolle kirjanpitäjää vakituiseen työsuhteeseen Tampereelle. Tehtävä on lähtökohtaisesti kokoaikainen, mutta myös osa-aikaisuudesta on mahdollista sopia.  

Kirjanpitäjänä tulet työskentelemään osana viiden hengen taloustiimiä ja vastuullasi on konsernin emoyhteisön kuukausikirjanpitoon ja tilinpäätöksen laadintaan osallistuminen sekä kirjanpidon oikeellisuuden varmistaminen. Työhösi kuuluu myös aktiivinen yhteydenpito tilitoimistoon. Tulevaisuudessa työnkuvaa on mahdollista laajentaa osaamisestasi ja kokemuksestasi riippuen myös muihin taloushallinnon tehtäviin, esimerkiksi konsernin tytäryhteisöjen kirjanpitoon. 

Vastuullesi kuuluu muun muassa seuraavat osa-alueet: 

  • Ostolaskujen tiliöintien tarkastaminen ja hyväksyntä
  • Kirjanpidon tarkastaminen
  • Muistioiden laadinta
  • Rahastointeihin liittyvät tehtävät
  • Raporttien laadinta seurakunnan Trans-Euroopan osastoon Englantiin
  • Paikallisseurakuntien sijoitustuottojen laskenta ja tilitys seurakunnille

Toivomme, että sinulla olisi jo useamman vuoden verran kokemusta kirjanpidon tehtävistä ja olet tilinpäätöstaitoinen taloushallinnon osaaja. Kokemus ja ymmärrys konserniyhtiöiden kirjanpidosta sekä konsernitilinpäätöksistä katsotaan isoksi eduksi. Tässä tehtävässä tulet tarvitsemaan sujuvaa suomen kielen taitoa (kirjallinen ja suullinen) ja lisäksi englannin sekä ruotsin kielen osaaminen on etu, muttei välttämättömyys. Päivittäisinä työkaluinasi on käytössä Visman Nova -ohjelmisto ja MS Officen tuoteperhe. 

Suomen Adventtikirkko tarjoaa sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan tehtävän sekä mukavan ja tiiviin työyhteisön, joka tukee sinua onnistumaan työssäsi. Työhyvinvoinnistasi huolehditaan ja sinulle tarjotaan muun muassa tavallista laajemmat työterveyspalvelut sekä voit päivittäin käydä työajalla kävelyllä virkistäytymässä. 

Jos haluat kuulla lisää Suomen Adventtikirkosta työnantajana ja työyhteisöstä, niin sinulla on mahdollisuus keskustella asiasta tulevan työkaverisi kanssa. 

Lisätietoja Suomen Adventtikirkon toiminnasta: https://www.adventist.fi/ 

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, kuulisimme mielellämme sinusta mahdollisimman pian lisää!

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Hannele Hiltunen, puh. 050 4356 653 / hannele.hiltunen@eilakaisla.fi (Arkisin klo 9-16)

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 31.10 mennessä osoitteessa https://www.eilakaisla.fi/avoimet-tyopaikat

Huomioithan kuitenkin, että tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Toivomme, että voisit aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian, mutta tarkka aloitusajankohta on kuitenkin sovittavissa toiveitasi kuunnellen. 

Kerro kaverille

Kommentointi on suljettu.