Yhteen hiileen, nuorten aikuisten päivät, 26.–28.11.2021 Lahdessa

0
Tervetuloa Nuorten aikuisten päiville Lahteen 26.–28.11.2021. Alkuperäinen päivämäärä vaihtui viikolla myöhemmäksi puhujavaihdoksen takia. Puhujana on adventtikirkon Keski-Euroopan osaston nuorisojohtaja Jonatan Tejel. Hänen johdollaan suunnittelemme myös 2.–6.8.2022 pidettävää suurta koko Euroopan nuorisokongressia Lahteen (AYC22). NAP21-tilaisuudet alkavat perjantai-iltana ja päättyvät sunnuntaina lounaaseen. Kokouspaikkana on Lahden Wanha teatteri, joka sijaitsee koulutuskeskus Salpauksessa. Tapahtuma on 18+-vuotiaille, mutta jo 16-vuotiaat voivat tulla yksinään vanhempiensa luvalla. Tapahtuma sopii myös koko perheelle, lastenhoitoa järjestetään päätilaisuuksien ajaksi.


Sivusto www.nap21.fi aukeaa lähipäivinä.
Kerro kaverille

Kommentointi on suljettu.