Rukousviikon tilaisuus netissä hyökkäyksen kohteena

0

21.11.2021

Suomen Adventtikirkon valtakunnallisen rukousviikon viimeinen iltatilaisuus 13.11.2021 joutui törkeän hyökkäyksen kohteeksi. Muutamat netissä järjestettyyn tilaisuuteen tunkeutuneet henkilöt lähettivät epäasiallista kuvaa tilaisuuden katsojille. Hyökkäys tuli ilmeisesti ulkomailta ja kun häiriköijiä poistettiin tilaisuudesta, toiset häiriköijät aiheuttivat kaaosta huutamalla ja jatkoivat hyökkäyksen ylläpitämistä. Tekijät on ilmiannettu Zoomille ja asiasta on tehty rikosilmoitus poliisille. 

Olemme syvästi pahoillamme tapahtuneesta ja pyydämme anteeksi, että adventtikirkon rukousviikon tilaisuus 13.11.2021 ei ollut turvallinen siihen osallistujille. Tapahtuneen jälkeen olemme tarkentaneet toimintaohjeitamme nettilähetysten turvallisuuden takaamiseksi sekä ohjeistaneet työntekijöitä. Mikäli kyseiseen tilaisuuteen osallistuja tai hänen perheensä jäsen haluaa keskustella aiheesta, pyydämme ystävällisesti häntä ottamaan yhteyttä oman paikallisseurakuntansa pastoriin ja alaikäisen ollessa kyseessä, yhteyttä voi myös ottaa Suomen Adventtikirkon lapsiasiamieheen. 

Suomen Adventtikirkko
HALLITUS 

Kerro kaverille

Kommentointi on suljettu.