Päiväkoti etsii uutta johtajaa

0

Pikkupursi on yksityinen, kristillistä varhaiskasvatusta tarjoava palvelusetelipäiväkoti Tampereen Nurmissa. Varhaiskasvatuspaikkoja on 64 ja 14 paikkaa esiopetusta täydentävässä varhaiskasvatuksessa.

Pikkupurresta ainutlaatuisen tekee ympäröivä luonto järvineen sekä arvostava, lämmin ja yhdessä rukoileva työyhteisö. Mottomme on ”Syliä ja sydäntä”. Haluamme kohdata niin lapset, perheet kuin toisemme aidosti välittäen.

Haemme varhaiskasvatusyksikön johtajaa päiväkoti Pikkupurteen 1.2.2022 alkaen  toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen (tai sopimuksen mukaan). Johtaja vastaa pedagogiikan ja henkilöstön johtamisesta  sekä talouden ja asiakkuuksien hoitamisesta yhteistyössä sihteerin, varajohtajan  ja toimitusjohtajan kanssa. Lisäksi johtaja toimii varhaiskasvatuksen opettajan sijaisena tarvittaessa.

Johtajana sinulla on paljon mahdollisuuksia vaikuttaa päiväkodin pedagogiikkaan ja toiminnan kokonaisvaltaiseen kehittämiseen yhdessä henkilökunnan ja huoltajien kanssa. Arjen läsnäolo on johtamisen ytimessä. Johtajana teet myös tiivistä yhteistyötä Tampereen kristillisen koulun kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus sekä riittävä johtamistaito. Arvostamme varhaiskasvatuksen sisällön ja palvelujen tuntemista, kristillisen maailmankatsomusta, kokemusta pedagogiikan, talouden ja henkilöstön johtamisesta sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.
Toimeen valitun on esitettävä ennen viran vastaanottamista lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Koeaika on kuusi kuukautta. Palkkaus määräytyy yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaan.

Tehtävään haetaan ensisijaisesti sähköisesti ilola@sci.fi. Paperisen hakemuksen liitteineen on oltava perillä hakuajan päättymiseen 20.12.2021 mennessä. Osoite Pikkupursi, Ketarantie 4 E, 33680 Tampere. Lisätietoja antaa Riika Pappinen p. 0408491220.

Kerro kaverille

Kommentointi on suljettu.