Kiitosviesti Suomen Adventtikirkon johtajalta kesäjuhliin 8.–11.6.2023 liittyen

0

Kiitos!

Kesäjuhlien ohjelmatoimikunnan puolesta tahdon lämpimästi kiittää kaikkia Toivonlinnan kesäjuhlien onnistumiseen vaikuttaneita henkilöitä. Herra tuntee meidät nimeltä, ja hän palkitkoon jokaisen omalla hyvällä tavallaan kaikesta vaivannäöstä näiden juhlien hyväksi. Itse haluan kiittää ohjelmatoimikuntaa hyvästä suunnittelusta.

Erityiset kiitokset hyvästä ruoasta Toivonlinnan kokeille, muulle keittiön väelle sekä keittiössä palvelleille talkoolaisille. Kiitos myös niille, jotka lahjoittivat ruokaa tai tukivat muutoin taloudellisesti juhlien järjestämistä. Sapattina tarjotut kalatkin saimme lahjoituksena. Kiitos Toivonlinnan tuki ry:n talkoolaisille, jotka järjestivät kahvilan ja tarjottavia Villassa. Kiitos Toivonlinnan seurakunnan jäsenille, auttamassa olleille talkoolaisille, majoituksesta vastanneille ja Toivonlinnan kesätyöntekijöille. Toivonlinnan isännöitsijä järjesteli monia käytännön asioita joustavasti ja ansiokkaasti. Tekniikka toimi loistavasti. Siitä kiitokset mainiolle tekniikkatiimille. Kiitos myös teille, jotka palvelitte järjestyksenvalvonnassa, liikenteenohjauksessa, ensiavussa, info- ja maksupisteessä, tulkkauksessa sekä muissa tärkeissä avustavissa tehtävissä.

Kiitos kaikille laulajille, soittajille ja yhteislauluja säestäneelle bändille. Saimme kokea monta sykähdyttävää hetkeä teidän esitystenne kautta. Kiitos myös kaikille seurakuntamme työntekijöille, jotka palvelivat puhujina, juontajina, rukouspalvelussa sekä lasten ja nuorten ohjelmissa.

Kiitos paikalle tullut juhlaväki, ilman teitä meillä ei olisi ollut sitä juhlan tuntua, jota saimme yhdessä kokea. Kiitos myös kaikille, jotka seurasitte ohjelmia netin kautta. Olemme saaneet runsaasti hyvää palautetta, mutta varmasti parannettavaakin löytyy seuraavia juhlia ajatellen. Taivaan Isä siunasi runsaasti tapahtuman, ja saimme kokea Jeesuksen läsnäolon ja Pyhän Hengen siunaavan kosketuksen.

Aimo Helminen

Kerro kaverille

Kommentointi on suljettu.