SKYK HAKEE KOKKIA

0

​​ ​​

               SUOMEN KRISTILLINEN YHTEISKOULU

               KRISTILLISTÄ OPETUSTYÖTÄ JO 90 VUOTTA

Suomen kristillinen yhteiskoulu Kaarinassa hakee:

Kokkia puoliaikaiseen (50%) toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Mahdollisuus lisätyötuntien tekemiselle kampuksen muun toiminnan yhteydessä. Työ alkaa heti kun mahdollista. Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukainen palkkaus. 

Suomen kristillinen yhteiskoulu (SKYK) on Suomen Adventtikirkon ylläpitämä koulu Kaarinassa luonnonkauniilla paikalla meren äärellä. Koulussa opiskelee lukuvuosittain n. 170 opiskelijaa esiopetuksesta lukioikäisiin. Koulun asuntolassa asuu lukuvuoden aikana n. 50 – 80 opiskelijaa. Koulun kampuksella järjestetään myös leirejä ja muita tapahtumia. Keittiötyö on vuorotyötä. Työvuoroja on sekä arkisin, että viikonloppuisin.

Arvostamme sitoutuneisuutta kristilliseen koulutoimintaan ja sen kehittämiseen. Keittiötyössä arvostamme terveellisen ja hyvänmakuisen ruuan valmistustaitoa, sekä koulutusta työhön. Ruoka on kasvis-kala –ruokavalion mukaista ruokaa.

Tervetuloa töihin elämäniloiseen, nuorekkaaseen ja monimuotoiseen ympäristöön!

Hakemukset (CV+hakukirje) lähetetään sähköpostitse osoitteeseen:

rehtori(-at-)skyk.fi

Sähköpostiin otsikoksi:

Hakemus kokin työhön/oma nimi

Tiedustelut: rehtori Juha Pekkala 050 438 2224 (tai sähköpostitse)

Kaarinassa 26.9.2023,
Juha Pekkala
rehtori

Kerro kaverille

Kommentointi on suljettu.