Etsitään kiinteistönhoitajaa

0

Suomen Adventtikirkko etsii vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen kiinteistönhoitajaa Toivonlinnan kiinteistöllemme Kaarinassa.

Kiinteistönhoitajana tulet toimimaan osana kiinteistöhuollon tiimiämme ja vastaat kiinteistöjen toimivuudesta ja niiden monipuolisista ylläpito-, huolto- ja korjaustehtävistä.

Eduksi katsomme aikaisemman työkokemuksen sekä alan perustutkinnon. Sinun tulisi olla suomen kielen taitoinen, itsenäiseen työhön pystyvä, vastuuntuntoinen ja asiakaspalveluhenkinen. Sinulla tulee olla voimassa vähintään B-luokan ajokortti.

Mikäli työt kiinteistönhoidon parissa kiinnostaa, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostilla mahdollisimman pian kuitenkin viimeistään 16.8.2024 mennessä isännöitsijä Mika Leppäselle, jolta myös voi tiedustella lisätietoja tehtävästä. Työn arvioitu aloitus 1.9.2024.

Mika Leppänen
mika.leppanen@adventtikirkko.fi
p. 050 553 4500

Kerro kaverille

Kommentointi on suljettu.