Myytävänä

Seuraavat tuotteet ovat tilattavissa toimituksesta. Hintoihin lisätään postimaksu. Tilaukset soittamalla puhelimella maanantaisin ja torstaisin virka-aikaan numeroon 03 3611 252 (Pekka Kärkkäinen) tai sähköpostilla tilaukset(at)adventtikirkko.fi.

Nykyaika on Suomen Adventtikirkon virallinen äänenkannattaja, yhdistetty seurakunta- ja lähetyslehti, jonka sivuilta löydät artikkeleita, uutisia, haastatteluita ja tietoa tapahtumista.

Raamatun Sanoma on maailmanlaajuisen ja jokaviikkoisen raamattutunnin opas. Kirjanen ilmestyy kaksi kertaa vuodessa ja kattaa aina puolen vuoden raamatuntutkistelut (tammi-kesäkuu ja heinä-joulukuu). Sen sivuilta löydät myös lähetyskertomukset.

Huom! Nykyaika-lehden kestotilaushinta 99 € (2024). Raamatun Sanoman kestotilaushinta 44 € (2024).

100 hartausideaa lapsiperheille

Karen Holford

Etsitkö uusia ideoita perhehartauksiinne? Tässä sata uutta tapaa tehdä hartaushetkistä ikimuistoisia! Tärkein lahja, jonka voimme lapsillemme antaa, on halu rakastaa Jumalaa ja palvella häntä. Haaste, jonka edessä nykyvanhemmat kamppailevat enemmän kuin koskaan ennen, on löytää päivittäin aikaa yhteisiin hartaushetkiin. Tämän kirjan kirjoittaja haluaa vastata tähän haasteeseen ainakin siltä osin, ettei vanhempien tarvitse enää käyttää aikaansa ideoiden metsästykseen. 136 sivua.

Hinta 10 €.

Ettemme unohtaisi

George R. Knight

George R. Knightin puhutteleva, ajatuksia herättävä ja kiehtova hartauskirja nyt suomeksi! Kuvaus maailmanlaajuisen adventtikirkon syntyhistorian tärkeimpien ihmisten henkilökohtaisista kokemuksista, jotka heräävät eloon aivan uudella tavalla. Kirja on katsaus Jumalan tekoihin. Menneisyys, nykyisyys ja tulevaisuus kietoutunut toisiinsa tässä historian syväluotauksessa. Ehdoton helmi! 384 sivua.

Hinta 30 €.

Sapattilaulu: Psalmi 92

Richard M. Davidson

Jos olet koskaan miettinyt kysymystä onko sapatti evankeliumia, Vanhan testamentin selitysopin tunnustettu asiantuntija Richard M. Davidson vastaa “Kyllä!” Mielenkiintoinen matka sapatin todelliseen olemukseen Psalmin 92 välityksellä. Ihmisten teot päättyvät, Jumalan teot alkavat. Sapatti on lahja sapatin Herralta, Jeesukselta. 136 sivua.

Hinta 10 €.

Matka läpi Uuden testamentin

Ken Wade

Mitä Jeesus oikein tarkoitti puhuessaan neulansilmän läpi menevästä kamelista? Mikä oli sitä roskaa Paavalille? Ken Wade avaa koko Uuden testamentin lyhyesti ja ytimekkäästi. Kirja piirtää lukijan silmien eteen Uuden testamentin kirjoittajien perusteemat ja opetukset. Se on yhteenveto kaikesta, mitä ensimmäiset kristityt kirjoittivat Jeesuksesta ja seurakunnasta. 158 sivua.

Hinta 10 €.

Armon tyttäret

Trudy J. Morgan-Cole

Raamattu on täynnä Jumalalle uskollisia naisia. Tämä kirja on kertomus heidän kokemuksistaan, rohkaisuksi kaikille uskonsisarille. Suosittu teos! 128 sivua.

Hinta 3. Viiden kappaleen pakettina 12 €