Uusi blogi adventistiopettajille: educators.adventist.org

0

Uusi blogi adventistiopettajille

educators.adventist.org

Adventistiopettajilla on nyt sähköinen henkilökuntahuone! Internetiin yhteydessä olevien bloggaustyökalujen avulla opettajat voivat käydä vuoropuhelua keskenään ja laajentaa näkökulmaansa vapaasti saatavilla olevan täydennyskoulutuksen välityksellä. Adventistiopettajien blogi käynnistettiin virallisesti huhtikuussa 2017 ja se palvelee niitä seitsemännen päivän adventisteja, joilla on kutsumus opetustyöhön. Blogi tarjoaa ytimekkäitä, käytännöllisiä artikkeleita, jotka edustavat niitä monimuotoisia puitteita, joissa toteutetaan kristillistä koulutusta.

Blogin on visioinut ja kehittänyt Circle yhdessä Journal of Adventist Education -julkaisun kanssa. Blogi hyödyntää uutta teknologiaa luoden vuorovaikutusta niiden 93 000 opettajan välille, jotka työskentelevät adventistien kouluissa, oppilaitoksissa ja yliopistoissa eri puolilla maailmaa. Muissa yksityisissä ja julkisissa laitoksissa palvelevia adventistiopettajia kutsutaan liittymään blogiin ja myötävaikuttamaan kristillisen koulutuksen parhaiden käytäntöjen jakamiseen.

Blogin tavoitteena on julkaista adventistisen opetussisällön monimuotoisuutta edustavia artikkeleita, parantaa täydennyskoulutuksen saatavuutta ja julkaista adventistiseen koulutukseen liittyviä uutisia valtioiden rajat ylittävällä tavalla. Blogitekstejä julkaistaan yksi sivu kerrallaan, jolloin kiireiset opettajat hyötyvät helposti ymmärrettävästä, käyttökelpoisesta sisällöstä. Alkuperäiset artikkelit julkaistaan englannin, ranskan, portugalin ja espanjan kielillä.

Blogin toimittajat työskentelevät Brasiliasta, Yhdysvalloista ja Zimbabwesta käsin, ja uusia artikkeleita julkaistaan kolme kertaa viikossa. Avustajiin lukeutuu kyvykkäitä opettajia erilaisista ympäristöistä, aina suurista yliopistoista maalaiskouluihin asti.

Kaikkia opettajia kutsutaan jakamaan omat opetuskokemuksensa kirjoittamalla 500 sanan pituinen artikkeli jostakin adventistisen koulutuksen 12 perusteemasta, joita ovat esimerkiksi koulutusfilosofia ja kestävä johtajuus, hengellinen kasvu ja sitä heijastava käytäntö, opetussuunnitelma ja arviointi, opettaminen ja oppiminen, kouluympäristö, viestintä ja kumppanuus, uskon ja teknologian yhdistäminen. Blogissa jaetaan erilaisissa koulutuspaikoissa saatuja kokemuksia siitä, mitkä ovat adventistisen uskon puitteissa parhaiten toimivia käytäntöjä ja nousevia trendejä. Artikkelit lähetetään sähköpostitse osoitteella educatorblog@gc.adventist.org.

Sivupalkista löytyy 3 päälinkkiä:

Adventist Educator Blog

Writers Guidelines

Continuing Education Themes

Kirjoittajat:

Suellen Timm, toimituspäällikkö

Glynis Bradfield, CIRCLE:n johtaja

Faith-Ann McGarrell, Journal of Adventist Education -julkaisun päätoimittaja

Kerro kaverille

Kommentointi on suljettu.