Viisitoista adventtikirkon jäsentä kuoli salamaniskuun Ruandassa

0

Nyarugurun alueella sijaitsevaan Gihemvun adventtikirkkoon osunut salamanisku surmasi 15 seurakunnanjäsentä 10.3. Ruandassa. Jumalanpalvelukseen osallistuneista 130 kuljetettiin saamaan sairaanhoitoa. Kirkon johtajat ja hallituksen edustajat, mukaan lukien Abidan Ruhongeka, adventtikirkon Eteläisen Ruandan lähetyskentän johtaja, sekä Mureshyankwano Marie Rose, Ruandan eteläisen maakunnan kuvernööri, osallistuivat hautajaisiin, jotka pidettiin 11.3. Rose esitti menehtyneiden perheille surunvalittelunsa ja kertoi, että kaikkien hoitoa saaneiden maksut tullaan korvaamaan.

Hautajaistilaisuuden aikana Ruhongeka totesi: ”Haluamme esittää osanottomme menetyksen kohdanneille perheille ja kaikille niille, jotka elävät vaikeita aikoja sen vuoksi. Muistakaamme, että Jeesuksen takaisin tullessa ne, jotka kuolivat häneen uskoen, tullaan herättämään kuolleista.” Hän kertoi, että adventtikirkko on hankkinut arkut hautaamista varten. Myös niille, joita tragedia koskettaa, on tarjolla tukea ja apua. Ted N.C. Wilson, maailmanlaajuisen adventtikirkon johtaja, ilmaisi myötätuntonsa Ruandan adventtiseurakuntaa kohtaan Facebook-sivuillaan.

Vain seitsemän sairaalahoitoon kuljetetuista tarvitsi sairaanhoitoa enää 19.3. – ANN

 

Kerro kaverille

Kommentointi on suljettu.