Ainakin kolme adventistia kuollut ja 53 sairastunut koronavirukseen (COVID-19) Espanjassa

0

Adventtikirkon johtajat Espanjassa pyytävät rukoilemaan sairastuneiden sekä terveydenhuoltohenkilökunnan puolesta.

Ainakin kolme adventistia on Espanjassa kuollut 23.3. mennessä koronavirukseen (COVID-19) ja 53 on sairastunut siihen. Paikalliset kirkon johtajat kertoivat asiasta sähköpostitse Adventist Review -lehdelle.

                      ”Useiden sairastuneiden henkilöiden tilanne on vakava. Tämä koskee myös nuoria henkilöitä”, kirjoitti Samuel Gil Soldevilla, Espanjan adventtikirkon viestintäjohtaja.

                      Gil Soldevilla kertoi myös, että kymmenittäin adventisteja työskentelee terveysalan ammattilaisina tehden parasta aikaa pitkiä vuoroja erilaisissa terveydenhuoltotehtävissä ympäri maata. Hän sanoi, että kirkon johtajat rukoilevat kaikkien sairastuneiden puolesta ja kehotti seurakunnan jäseniä ja johtajia ympäri maailman tekemään samoin.

                      ”Rukoilemme sairaiden ja heidän perheidensä puolesta sekä terveydenhuoltohenkilökunnan, maan hallituksen ja yhteiskunnan puolesta”, Soldevilla kirjoitti.

                      Soldevilla selitti pastoreiden ja maallikkojäsenien pyrkivän sopeutumaan maassa olevaan hätätilaan sekä karanteenitoimiin, jotka maan hallitus on asettanut. He myös pyrkivät olemaan yhteydessä paikallisiin seurakuntiin ja niiden jäseniin, jotka elävät koettelemusten keskellä.

                      ”Käytämme kaiken luovuutemme pitääksemme seurakunnat yhteydessä toisiinsa nykyisestä ahdingosta huolimatta”, Gil Soldevilla kirjoitti.

                      Hän vahvisti, että kaikki paikalliset kirkot Espanjassa sulkivat ovensa maaliskuun 13. päivä noudattaen hallituksen antamia ohjeita. ”Kysymys on myös kristillisestä vastuusta”, hän selitti.

                      Maaliskuun 21. päivä julkaistulla videolla Oscar López, Espanjan adventtikirkon johtaja, myönsi, että tilanne ympäri maata on menossa huonommaksi, erityisesti pääkaupunki Madridissa.

                      ”Pyydän, että seurakunta jatkaisi rukousta”, hän sanoi ja ilmoitti 35:n adventtiseurakunnan jäsenen sairastuneen Madridissa. ”Meidän täytyy rukoilla niiden veljien ja sisarten puolesta, jotka taistelevat virusta vastaan kodeissaan ja terveydenhuoltolaitoksissa”, hän sanoi.

                      López kehotti myös olemaan yhteydessä toisiin puhelimen ja sosiaalisen median välityksellä, mikä mahdollistaisi yhdessä rukoilemisen. Lisäksi hän muisti monia adventtikirkon jäseniä, jotka kaiken muun ohella kärsivät taloudellisista menetyksistä tai olivat menettäneet työpaikkansa. Hän pyysi seurakunnan jäseniä venyttämään auttavia käsiään niin pitkälle kuin mahdollista.

                      ”Tällaisina hetkinä tukemme, apumme ja veljellinen rakkautemme, jota tunnemme toisiamme kohtaan, auttaa perheitä selviytymään näistä haastavista ajoista”, Lópes sanoi. – Adventist Review

Kerro kaverille

Kommentointi on suljettu.