Koko seurakunta kastettiin filippiiniläisessä kylässä

0

Armon ihme tapahtui äskettäin Santa Mariassa, Davao Occidentalissa, Filippiineillä. Puhelinhaastattelussa entinen helluntaiseurakunnan jäsen Cynthia de la Cruz kertoi todistuksensa. Kyseisen seurakunnan jäsenille annettiin lähetyskirjaa nimeltä Hope for Today’s Families (ei suom.). Sen jälkeen he saivat Voice of Profecy -nimisiä raamatuntutkisteluita, jonka jälkeen heidät tutustutettiin Jumalan sanaan käyttämällä kirjaa Timeless Truth (ei suom.), jossa esitellään adventtikirkon 28 perusopinkohtaa. Kirjan on kustantanut adventtikirkon Filippiinien kustannusliike.

                      Adventtikirkon maallikkojäsenten huolenpidon ja ponnisteluiden tuloksena koko seurakunta päätti tulla kasteelle. Kirkon kyltti, jossa oli aiemmin nimi Kansainvälinen One Way helluntaiseurakunta, vaihdettiin Seitsemännen päivän adventtikirkoksi. – digest publishing 

Kerro kaverille

Kommentointi on suljettu.