Adventistien virtuaaliset maailmanlaajuiset kesäjuhlat 19.–23.5.2021

0

Ensimmäiset adventistien järjestämät virtuaaliset kesäjuhlat tuovat koko maailmanlaajuisen adventtiseurakunnan yhteen palvomaan, inspiroitumaan ja oppimaan. Tapahtumassa esitellään ympäri maailmaa olevien adventtiseurakuntien työn uskomatonta laajuutta ja syvyyttä.

Tarjolla monenlaisia mielenkiintoisia tilaisuuksia:

 • Satoja esittelyjä, seminaareja ja työpajoja seuraavista aiheista
 • Opetuslapseus
 • Koulutus
 • Terveystyö
 • Media
 • Lähetystyö
 • Teologia
 • Keskusteluja kirkon johtajien kanssa
 • Koulutusta pastoreille ja opettajille
 • Näyttelyhalli, jossa adventtikirkon eri organisaatiot esittelevät evankeliointitapojaan
 • Vapaa osallistuminen

Osallistu tapahtumaan ja anna sen olla vuoden hengellinen kohokohtasi. Auta meitä täyttämään lähetystehtävämme saavuttaa koko maailma Jeesuksen evankeliumilla ja ole valmis sanomaan: ”Minä menen.”

                      Adventistien virtuaaliset maailmanlaajuiset kesäjuhlat järjestetään 19.–23.5.2021 keskitetysti kolmella merkittävällä maantieteellisellä alueella, joita ovat Aasian–Tyynenmeren alue, Eurooppa–Afrikan alue ja Amerikan alue. Tapahtuman aikataulut toteutetaan aikavyöhykkeiden mukaan. Löydät lisätietoja englannin kielellä sekä linkit kunkin alueen aikatauluihin: https://www.campmeeting.com. Rekisteröidyillä osallistujilla on pääsy satoihin interaktiivisiin seminaareihin, lähdemateriaaleihin, verkkotyöskentelyyn näytteilleasettajien kanssa sekä paljon muuhun. Tilaisuudet järjestetään englannin kielellä eikä niihin ole tulkkausta suomeksi. Tapahtuma on siis tarkoitettu jokaiselle adventtiseurakunnan jäsenelle. Rekisteröidy jo tänään. Se on täysin ilmaista! – campmeeting.com/NA

Kerro kaverille

Kommentointi on suljettu.