HappyHand Second Hand -myymälän toiminta päättyy

0

ADRA Finland säätiö on hallituksen kokouksessaan 11.10. päättänyt lakkauttaa Helsingissä sijaitsevan HappyHand Second Hand -myymälän toiminnan taloudellisista syistä johtuen. Yrityksistä huolimatta toiminnan taloutta ei ole saatu tasapainoon. Myymälän toiminta lakkaa 19.11. Tervetuloa mukaan HappyHandin loppuunmyyntiin osoitteeseen Helsinginkatu 19.

Koska toiminta päättyy, emme enää ota vastaan tavaralahjoituksia HappyHandiä varten.

ADRA Finland säätiö esittää sydämelliset kiitokset HappyHandin työntekijöille! Kiitämme myös kaikkia vapaaehtoistyöntekijöitä ja lahjoittajia, jotka ovat monin tavoin tukeneet HappyHandin toimintaa. Haikeana luovumme toiminnasta mutta olemme kiitollisia kuluneista kuudesta toimintavuodesta.

ADRA Finland säätiön hallituksen puolesta,

Jani Virolainen

Toiminnanjohtaja

ADRA Finland säätiö sr.

www.adra.fi

www.sympatia.fi

Kerro kaverille

Kommentointi on suljettu.