Suomen Adventtikirkon hallituksen päätöksiä toimikaudella 2019–2022

0

Mediatyön kehittämistä

Adventtikirkon hallitus päätti kokouksessaan 23.1.2022 palkata lisähenkilöstöä mediatyöhön. Markku Heikkilä, joka on toiminut useana vuonna mm. adventtikirkon kesäjuhlien tekniikkatiimissä, palkattiin 1.2.2022 alkaen puoliaikaiseksi viestintäjaoston apulaisjaostojohtajaksi toimikauden loppuun saakka. Heikkilän tehtäviin kuuluvat valtakunnallisen nettikirkkotoiminnan valmistelu, koordinointi ja toteutus sekä adventtikirkon mediatuotannon koordinointi.

Markku Heikkilä

Hallitus palkkasi Veera Johnsonin projektityöntekijäksi ja seurakuntatyöntekijäksi 1.3.2022 alkaen toimikauden loppuun saakka. Johnson toimi jo viime syksynä lyhyessä projektissa viestintäjaostossa projektityöntekijänä, ja nyt hän tulee toimimaan jälleen projektityöntekijänä viestintäjaostossa tehtävänään tuottaa materiaalia HopeTV:lle. Lisäksi hän toimii seurakuntatyöntekijänä Mikkelin adventtiseurakunnassa.

Veera Johnson

Taivaan Isän siunausta molemmille uusiin tehtäviin!

Anne Vrcelj

Kerro kaverille

Kommentointi on suljettu.