TT Stephen Currow nimitetty Newboldin uudeksi rehtoriksi

0

Trans-Euroopan osaston johtokunta ratifioi 1.4. Newbold Collegen hallintoneuvoston ehdotuksen nimittää TT Stephen J. Currow uudeksi Newbold Collegen rehtoriksi.

       Currow on toiminut adventtikirkon korkeakoulutasoisen koulukasvatuksen parissa yli 30 vuotta sekä teologian opettajana että hallinnollisissa tehtävissä mm. Papua-Uudella-Guinealla, Fidžillä ja Australiassa. Hänen viimeisin tehtävänsä oli palvella toista kertaa Newbold Collegessa pastoraaliteologian yliopettajana.

       ”Ihmisten kouluttaminen pastoraalisiin tehtäviin on pyhä velvollisuus”, sanoi Currow, kun hänet nimitettiin virkaansa. ”Pastorin koulutus edellyttää enemmän kuin vain opetussuunnitelman. Siihen sisältyy Newbold Collegen ja adventtikirkon arvojen ja periaatteiden mallintaminen.”

       Currow syntyi Australiassa adventistiperheeseen ja teki kasteratkaisunsa 11-vuotiaana. Hän aloitti toimintansa pastorina valmistuttuaan vuonna 1981. Siitä alkaen hän on ollut aktiivinen seurakuntaelämässä vaimonsa Narisan kanssa.

       Currow on ottanut heti nimityksensä jälkeen täyden vastuun korkeakoulun johtotehtävistä. Edellinen rehtori, TT John Baildam, jatkaa 27.5. asti uuden rehtorin neuvonantajana. – tedNews/David Neal, https://ted.adventist.org/news/dr-stephen-currow-appointed -as-newbolds-next-principal/

Kerro kaverille

Kommentointi on suljettu.