Suomen Adventtikirkon hallituksen päätöksiä toimikaudella 2019–2022

0

Hallituksen päätöksiä keväällä 2022

Hallitus on käsitellyt kevään 2022 aikana henkilöstöä koskevia asioita. Hallitus hyväksyi Tampereen kristillisen koulun esittämän kutsun mukaisesti Kai Lempisen siirtymisen kenttätyöstä koululle 1.8.2022 alkaen. Hallitus päätti myös Miika Helmisen palkkaamisesta toiseksi vuodeksi 31.7.2023 saakka hengelliseen nuorisotyöhön Turun alueelle ja Suomen kristillisen yhteiskoulun asuntolaan. Mikael Takamaan siirtyessä oikos-ohjaajan tehtävästä opiskelemaan kokoaikaisesti, hallitus palkkasi Linda Helinin 1.8.2022 alkaen vuodeksi oikos-ohjaajaksi. Näiden lisäksi Solomon Deduan ja Jonathan Schmidtken osa-aikaista palkkaamista jatkettiin vuoden loppuun saakka Ruotsinkielisen adventtiseurakunnan ehdotuksen mukaisesti Kennet Engblomin opintovapaan sijaisina. Hallitus päätti kevään 2022 aikana myös luottamustehtäviin valinnoista. Vankilatyön yhteyshenkilöksi valittiin 1.8.2022 Agustin Borges. Hallitus valitsi Teuvo Miettisen säätiö sr:n hallituksen puheenjohtajaksi Kari Nyrhisen ja muut hallituksen jäsenet ovat Kimmo Ilola, Markku Heikkilä, Erkki Rouhe ja Harri Saarinen. Hallitus valitsi myös ADRA Finland säätiö sr:n hallituksen toimikaudelle 2022–2024: Helminen Aimo, puheenjohtaja, Hongisto Leif, Kuusimäki Teemu, Laitinen Päivi, Pappinen Ari, Rantanen Niklas, Sundvik Maria, Syväoja Pirjo ja Vänskä Juha. Hallitus merkitsi pöytäkirjaan Kalervo Aromäelle kiitokset toimimisesta ADRA Finland säätiö sr:n hallituksen puheenjohtajana.

                     

                      Anne Vrcelj

Kerro kaverille

Kommentointi on suljettu.