Australialaisia Mikkelissä

0

Ryhmä australialaisia nuoria on viettänyt reilun viikon Mikkelissä tehden lähetystyötä ja kunnostaen Mikkelin Koivikossa toimivaa ja adventtikirkkoa tukevaa elämäntapainstituuttia.

Australialaisten nuoren ryhmään kuuluu 34 jäsentä, joista suurin osa on ensimmäistä kertaa Euroopassa. He saapuivat Suomeen 30.1.2023 parin viikon ajaksi. Nuoret ovat halunneet käyttää aikaansa toteuttaakseen Jeesuksen lähetyskäskyä, ja koko matka on australialaisen North New South Wales piirikunnan nuorisojaoston projekti.

Tiistaina 7.2.2023 osa heistä jalkautui Mikkelissä ostoskeskus Stellaan jakamaan ilmaiseksi maistiaisia ja tarjoamaan ilmaista hierontapalvelua ostoskeskuksessa asioiville ihmisille. Samalla nuoret, joita Mikkelin adventtiseurakunnan jäsenet avustivat, mainostivat Mikkeliin tulossa olevaa Karpalo-kurssia sekä jakoivat HopeTV:n mainoksia. Illalla kaikki kynnelle kykenevät kokoontuivat Mikkelin näköalatornin juurelle Naisvuorelle rukoilemaan herätystä Mikkeliin.

Keskiviikkona nuoret jalkautuivat jakamaan hengellistä materiaalia kaupungin asukkaille. He myös vierailevat 11.2.2023 muutamassa adventtiseurakunnassa johtamassa niiden jumalanpalvelukset.

Kerro kaverille

Kommentointi on suljettu.