Kokemuksia kymmenyksistä

0
Showing 1 of 3

Jumalan lupaukset pitävät paikkansa

Sain tänään tiliotteen pankistani ja ilahduin. Olin kuluneella viikolla ollut huolissani, että riittäisivätkö rahani, koska kaikki maksut ovat nousseet. Viime aikoina on lehdistä voinut lukea, että ruoka on tullut halvemmaksi. En tosin ole huomannut, että ruokamenoni olisivat pienentyneet. Lääkkeet ovat tulleet kalliimmiksi, ja lääkärimaksut ovat tehneet samoin.
Minulla on pieni eläke, koska olin lasten kanssa kotona ennen kuin lähdin työelämään. Eläkkeelle päästessäni pohdin, voinko jatkaa pienestä työeläkkeestäni kymmenysten antamista. Riittäisivätkö rahat, jos palautan kymmenykset? Monta ajatusta tuli mieleeni, mutta päätin luottaa Jumalan lupauksiin ja jatkaa edelleen tapaani antaa.

Aina tähän asti eläkkeeni on riittänyt, mutta nyt minulla oli ollut edellisessä kuussa tavallista enemmän menoja. Kuitenkin, ihme ja kumma, raha oli riittänyt – ja hyvin oli riittänytkin, sillä tiliotteen mukaan tililläni oli rahaa enemmän kuin olisin uskonut. En voinut muuta kuin kiittää ja ylistää Jumalaa.

Jumala kehottaa meitä kokeilemaan, pitävätkö hänen lupauksensa paikkansa. ” – Tuokaa täydet kymmenykset aarrekammioon, jotta temppelissäni olisi ruokaa. Koetelkaa minua tällä tavalla, sanoo Herra Sebaot. – Silloin saatte nähdä, että minä avaan taivaan ikkunat ja vuodatan teille sateen runsaan siunauksen.” (Mal. 3:10.) Minä voin todella kertoa, että Jumala pitää lupauksensa. Jumala siunaa meitä, kun annamme hänelle sen, mikä hänelle kuuluu. En ole päivääkään ollut nälissäni, enkä palellut. Minulta ei ole mitään puuttunut. Jumala on ollut uskollinen lupauksensa mukaan.

Jos sinä epäröit Jumalan lupauksia, niin koettele häntä. Hän odottaa, että hän saisi näyttää lupauksiensa olevan täyttä totta. Jumala ei petä. Me voimme toisinaan epäröidä, mutta hän ei koskaan epäröi. Hän pitää huolta lapsistaan. Kiitos Herralle siitä!

– Gun-Lis Liljeberg

Showing 1 of 3
Kerro kaverille

Kommentointi on suljettu.