Tiedote liittyen Las Vegasissa tapahtuneeseen ampumisvälikohtaukseen

0

Viimeöinen murhenäytelmä paljasti, että yli 500 ihmistä haavoittui ja ainakin 58 kuoli järjettömän väkivallanteon seurauksena Las Vegasissa, Nevadassa. Viranomaiset pelkäävät, ikävä kyllä, että kuolleiden määrä kasvaa vielä, sillä sadat uhrit taistelevat yhä hengestään sairaalassa.

Maailmanlaajuisen adventtikirkon johtajana esitän syvän osanottoni niille perheille, joita tämä kauhistuttava teko on koskettanut. Haluan heidän myös tietävän, että tämän kaaoksen keskellä adventistit ympäri maailman rukoilevat uhrien ja heidän perheidensä puolesta.

Uskomme, että Jeesus tulee pian takaisin. Silloin väkivalta, kärsimys ja kipu loppuvat. Olkaamme juurtuneina tähän siunattuun toivoon, ja antakoon Jumala meille voimaa ja rohkeutta etsiessämme mahdollisuuksia toimia hänen siunauksiensa välikappaleina tässä enenevässä määrin epävakaassa maailmassa.

Ted N.C. Wilson, johtaja

Maailmanlaajuinen adventtikirkko

Kerro kaverille

Kommentointi on suljettu.