Carsten Berglund Suomen Adventtikirkon ruotsinkielisen työn uudeksi aluejohtajaksi

0

Kenth Stolpe on toiminut seitsemän vuoden ajan Suomen Adventtikirkon ruotsinkielisen työn johtajana. Paikallisseurakunnissa ja ryhmissä muistamme lämmöllä ja kiitollisuudella Kenthin ja hänen vaimonsa Annelen vierailuja, jotka koostuivat hengellisesti rakentavasta ohjelmasta. Kiitämme sydämestämme sekä Kenthiä että Annelea ja toivotamme heille Jumalan runsainta siunausta, terveyttä ja voimia kaikkiin tehtäviin, joihin he tulevaisuudessa paneutuvat.

Carsten Berglund toimii 1. syyskuuta 2017 alkaen Suomen Adventtikirkon Ruotsinkielisen adventtiseurakunnan uutena aluejohtajana ja sen johtokunnan puheenjohtajana sekä ohjaa ruotsinkielisiä työntekijöitä. Toivotamme Carstenin tervetulleeksi takaisin, sillä hän toimi ruotsinkielisten adventtiseurakuntien toiminnanjohtajana vuosina 2005–2010. Olkoon Jumalan runsas siunaus hänen osanaan.

Ruotsinkieliset paikallisseurakunnat ovat osa Suomen seurakuntien unionia. Ruotsinkielisiä seurakuntia on neljä: Helsingissä, Kemiössä, Pietarsaaressa ja Vaasassa. Lisäksi Unioniseurakuntaan kuuluu ruotsinkielisiä jäseniä. Ruotsinkielisiä ryhmiä kokoontuu Porvoossa, Hangossa, Kaskisissa, Maarianhaminassa ja Turussa. Kaikkiaan ruotsinkielisen työn piirissä on noin 240 jäsentä. – Janne Kütimaa, Adventnytt

Kerro kaverille

Kommentointi on suljettu.