Epäilty terrori-isku adventtikirkkoa vastaan Pakistanissa

0

Lausunto tapahtuneeseen liittyen

Sunnuntai-iltana 15.4. epäillyt terroristit avasivat tulen Quettan adventtikirkon edustalla Pakistanissa, lähellä Afganistanin rajaa, surmaten kaksi ihmistä ja haavoittaen kahdeksaa. Toinen kuolleista oli adventtikirkon jäsenen 18-vuotias poika. Suurimpien poliittisten puolueitten johtajat ovat tuominneet tämän julman hyökkäyksen, josta ISIS on myöntänyt olevansa vastuussa.

Adventisteina olemme hyvin surullisia tästä järjettömästä iskusta. Maailmanlaajuiseen adventtikirkkoon kuuluu yli 20 miljoonaa jäsentä, joista 12 000 on Pakistanissa. Tuomitsemme väkivallan kaikissa sen muodoissa. Sen sijaan pyrimme etsimään tapoja osoittaa myötätuntoa ja tuoda rauhaa lähimmäisillemme sekä kaikille tarpeessa oleville avustusohjelmiemme kautta.

Tänä murheellisena aikana meitä koskettaa se huolenpito ja tuki, mitä olemme saaneet kristitty- ja muslimiystäviltämme. Pyydämme rukousta ja tukea niille perheille, jotka ovat menettäneet rakkaitaan, surressamme tätä tragediaa ja odottaessamme Jeesuksen takaisintuloa. Etsikäämme yhdessä Jumalan myötätuntoa ja rauhaa, jotta väkivalta ja viha voidaan voittaa. – ANN

Kerro kaverille

Kommentointi on suljettu.