Ellen Whiten kirjoitukset herättävät kiinnostusta netissä

0

Meneillään olevan koronapandemian keskellä Pyhä Henki koskettaa miljoonia sydämiä ympäri maailman sen kautta, että ihmisillä on netin kautta pääsy lukemaan Ellen Whiten kirjoituksia. Hänen viimeisimmäksi muistiin kirjoitetuksi näykseen jäi 3.3.1915 saatu kehotus käännättää ja levittää hänen kirjoituksiaan kaikkialle maailmassa, erityisesti nuorille. Hän itse tietysti ajatteli sen tarkoittavan painettuja kirjoja, ja sitä työtä Ellen G. White toimikunta on tehnytkin. Sen lisäksi meillä on nykyään netin tuomat lähes rajattomat mahdollisuudet.

                      Parisen viikkoa sitten yhden viikon aikana Ellen Whiten kirjoituksia kävi nettisivuilla egwwritings.org ja sovellusten kautta lukemassa 1 250 000 henkilöä. He katselivat 2 700 000 nettisivua ja tekivät 46 miljoonaa hakua. Vertailun vuoksi marraskuussa 2016 viikoittainen kävijämäärä sivuilla oli 7500. Sivuston kävijämäärä on siis lisääntynyt huimasti.

                      Rukoilethan tämän työn puolesta! Elämme lopun aikoja. Suuri taistelu Kristuksen ja Paholaisen välillä on hyvin todellista. Sivuston suuri kävijämäärä on herättänyt myös joidenkin suurten teknologiayritysten ja hallitusten huomion. Sen seurauksena sivustolle pääsyä on pyritty rajoittamaan tai Ellen Whiten kirjoituksia on sensuroitu. – Ellen G. White toimikunta

Kerro kaverille

Kommentointi on suljettu.