Adventtikirkko julkaisi raamattutriviapelin Heroes 2

0

Uudistettu versio pelistä kutsuu käyttäjiä matkalle halki Raamatun.

Raamattutriviapeli, joka kutsuu käyttäjiä matkalle halki Raamatun kirjoitusten, julkaistiin 25.3.2021. Heroes 2 on päivitetty versio alun perin vuonna 2013 julkaistusta pelistä. Sen ovat toteuttaneet yhteistyössä maailmanlaajuinen adventtikirkko ja Hope Channel, joka on adventtikirkon virallinen TV-kanava.

       Vuonna 2017 annettiin adventtikirkon viestinnässä työskenteleville tehtäväksi selvittää kaikkein etsityin Raamattuun liittyvä hakutermi Googlessa. Tutkimuksessa havaittiin, että 30 päivän aikana ihmiset ympäri maailman tekivät 250 000 Google-hakua etsiessään Raamattuun liittyvää tietoa, raamattupelejä ja raamattutietokilpailuita. Tutkimuksessa ilmeni, että ihmiset etsivät Raamattuun liittyvää tietoa enemmän kuin mitään peligenreä.

       ”Raamattu on perustavaa laatua oleva dokumentti länsimaisesta sivistyksestä, mutta nuoret ihmiset nykypäivänä tietävät enemmän sarjakuvista kuin raamatunkertomuksista”, sanoi Sam Neves, maailmanlaajuisen adventtikirkon keskushallinnon apulaisviestintäjohtaja. ”Heroes-raamattutriviapelissä käytetään uudenlaista kuvallista kieltä herättämään Raamatun muinaiset kertomukset eloon. Se, mitä Raamatun sankareille tapahtui, on merkityksellistä. Meidän kaikkien pitäisi tietää, mitä heille tapahtui, koska silloin voimme tietää, mitä meille tapahtuu”, hän selitti.

Heroes 2 -peli

Tämä uusi raamattutriviapeli on jatkoa Heroes the Game -pelille, jota käytettiin vuonna 2013 yli 10 miljoonaa minuuttia. Adventtikirkon viestintäjohtajien mukaan ensimmäiseksi kehitetty peli avasi ovet muille adventistien kehittämille peleille.

       Tämä uudistettu versio Heroes 2 tarjoaa aivan uuden pelin. Siinä pelaajat aloittavat matkansa Aadamin ja Eevan kanssa, jotka ovat ensimmäiset Raamatun sankarit. Sankareiden kysellessä heidän elämästään pelaajat alkavat kartuttaa kokemuspisteitä. Mitä enemmän kokemuspisteitä pelaajalla on, sitä enemmän uusia sankareita avautuu lukituksesta. Pelaajat aloittavat 1. Mooseksen kirjasta ja päätyvät Ilmestyskirjaan Johanneksen kanssa, joka oli ukkosenjylinän poika.

       Jokainen peli koostuu 12 kysymyksestä, ja pistemäärä perustuu siihen, kuinka nopeasti pelaaja kykenee vastaamaan niihin. Aluksi kysymykset ovat helppoja, mutta pelin edetessä ne vaikeutuvat.

       ”Heroes 2:ssa pelaajat voivat haastaa perheensä ja ystävänsä jakamalla heille linkin”, pelin suunnittelijat kertovat. ”Heidän tulee pelata ja vastata samoihin 12 kysymykseen saadakseen paremman pistemäärän.”

                      Heroes 2 -peli on saatavilla neljällä eri kielellä, englanniksi, espanjaksi, portugaliksi ja ranskaksi. Peliä on pian saatavana myös kuudella muulla kielellä. Pelin voi ladata ilmaiseksi Apple App Storesta sekä Google Play Storesta. – Adventist Reviev/tedNEWS/ANN/NA

Kerro kaverille

Kommentointi on suljettu.