Huomiotta jätetty lähetyskenttä

0

On olemassa paljon perusteluja sille, miksi tietyt lähetyskentät ovat kaikkein laiminlyödyimpiä maailmassa. Jotkut väittäisivät niiden olevan ihmisryhmiä, maita tai jopa kaupunkeja. Mitä tekisit, jos kertoisin sinulle, että on olemassa kenttä, jolla on yli 2,7 miljardia ihmistä, joiden tulisi saada kuulla Jumalasta, mutta että meillä ei ole riittävästi lähetystyöntekijöitä sitä varten? On arvioitu, että ympäri maailmaa on 2,7 miljardia henkilöä, jotka pelaavat internetissä jotain peliä. Kyseessä on karkeasti arvioiden kolmasosa maailman väestöstä. Suurin osa näistä pelaajista käyttää tänäänkin aktiivisesti yli 4,7 miljardia mobiililaitetta. Vaikka aiemmin lähetyskentät saattoivat tuoda mieleen kuvia kaukaisista maista ja eksoottisesta ruoasta, tällä hetkellä ne näyttävät enemmänkin hohtavilta näyttöruuduilta tai pelikonsoleilta. Joten jos sinulla on älypuhelin ja palo ihmisiä kohtaan, jatka lukemista. Tarvitsemme apuasi!

                      Maailmanlaajuisen adventtikirkon virallinen televisiokanava Hope Channel julkaisi äskettäin Heroes 2 -raamattutriviapelin. Heroes on ilmainen sovellus, jonka avulla pelaajat voivat osallistua raamatunkertomukseen. Peli on yksi tapa seurata Jeesuksen metodia, sillä sovellus löytää ihmiset juuri sieltä, missä he ovat, ja puhuu heille heidän omalla ”pelaajien kielellään”. Kansainvälinen tiimi on työskennellyt väsymättömästi yli kahden vuoden ajan suunnitellen kauniita tietokonehahmoja, säveltäen peliin musiikin sekä laatien raamatunopetuksen ja kilpailukysymykset. Kääntäjien tiimi toteutti sovelluksen englannin, espanjan, portugalin ja ranskan kielellä. Unelmamme on kuitenkin paljon suurempi kuin se! Uskomme, mitä Jeesus sanoi: ”Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni: kastakaa heitä Isän, Pojan ja Pyhän Hengen nimeen.” (Matt. 28:19.) Hän tarkoitti juuri tätä. Haluamme siis käännättää Heroes 2:n yli 25 kielelle!

Kutsu kääntäjille

Jos kielitaitosi on hyvä ja sydämesi palaa lähetystyölle, tarvitsemme apuasi! Kutsumme kaikkia kääntäjiä tekemään mahdolliseksi sen, että tämä kekseliäs digitaalinen evankeliointityökalu tulisi kaikkien saataville. Jos haluat toimia vapaaehtoisena kääntäjänä, pyydämme, että rekisteröidyt seuraavassa osoitteessa: https://bit.ly/heroestranslation. Tarjoamme erityisen tätä projektia varten suunnitellun työkalun auttamaan sinua! DeepVision, ukrainalaisten kristittyjen ohjelmistokehittäjien tiimi, loi The Adventist Translator App -sovelluksen adventistikääntäjille. Se toimii alustana, jonka tarkoituksena on tukea vapaaehtoisten kääntäjien työtä ympäri maailman. ”Ihmisten tulee voida käyttää Raamattuun perustuvaa ohjelmaa omalla äidinkielellään”, sanoo pastori Sam Neves, pääkonferenssin apulaisviestintäjohtaja. ”Adventisteille tarkoitettu käännössovellus auttaa erilaisten hankkeiden kääntämisessä kaikille kielille, jotta miljoonat ihmiset voivat interaktiivisesti osallistua Raamatun kertomuksiin.”

                      Jos haluat auttaa meitä löytämään ihmisiä sieltä, missä he ovat, ja jakaa heille evankeliumia heidän omalla kielellään, liity kääntäjiemme tiimiin! Jos kielet eivät ole vahvuutesi, mutta haluat silti tukea meitä, voit liittyä Ambassadors Program -ohjelmaamme. Vieraile sivustollamme https://www.heroesbibletrivia.org/en/ ja rekisteröidy päästäksesi osallistumaan laadukkaaseen koulutukseen ja löytääksesi muuta materiaalia.

                      Halutessasi saada lisätietoa ota meihin yhteyttä: info@heroes.adventist.org, Facebook, YouTube, Instagram @heroesbibletrivia – Vanesa Pizzuto

Kerro kaverille

Kommentointi on suljettu.