Evankelioivan nettikokoussarjan jälkeen yli 2300 henkilöä liittyi seurakuntaan Karibialla

0

Viime kevään aikana Karibian saarilla pidetyn neljä viikkoa kestäneen netin kautta toteutetun evankelisen kokoussarjan jälkeen yli 2300 uskovaa liittyi adventtikirkkoon. Tämä virtuaalinen kokoussarja veti tuhansia katsojia ruutujen ääreen joka ilta. Lopputuloksena oli suurin määrä kasteita, mitä on koskaan toteutunut Karibian unionin alueella vuosittaisen evankelisen työn tuloksena.

       ”Tämä nettikampanja toi koko unionin väen yhteen paremmin kuin koskaan aikaisemmin”, sanoo pastori Claudius Morgan, evankeliointiin keskittynyt Karibian unionin johtajan neuvonantaja.

       Morgan toimi kokoussarjassa pääpuhujana. Hän kertoi, että aiempina vuosina evankelistojen ja pastoreiden evankelioimistyö on keskittynyt Karibialla yhteen tiettyyn saareen kerrallaan, kun muilla saarilla on jatkettu heidän omaa evankelioimistyötään. Kuitenkin COVID-19-rajoitusten vuoksi unionin evankelioimistyö suunniteltiin tällä kertaa toteutettavaksi pelkästään netin kautta koko alueella.

       Tunnin kestävä evankelioiva ohjelma lähetettiin viitenä päivänä viikossa. Se sisälsi nuorten esittämää musiikkia, ru-kousta ja Raamatun opetusta Jumalan suuruudesta, sapatista, kristillisestä elämäntavasta, profetoimisen lahjasta, kasteesta, kristillisestä vastuusta ja muusta. Joka ilta yli 25 000 katsojaa seurasi ohjelmaa; sapattina jumalanpalvelusta seurasi yli 50 000 henkeä.

       Kokoussarjan pääasiallinen reaaliaikainen lähetyspaikka oli Karibian unionin YouTube-kanava, josta ohjelma uudelleen lähetettiin eri puolille Karibiaa, Jamaikaan sekä tiettyihin osiin Pohjois-Amerikkaa. Evankelioimissarjan loppumisen jälkeenkin vielä moni on antanut elämänsä Jeesukselle.

       ”Useiden henkilöiden piti lykätä kasteelle menoa COVID-19-rajoitusten vuoksi, kunnes niitä helpotettiin huhti- ja toukokuussa”, kertoo Morgan. ”Tortolassa työskentelevä lääkäri antoi elämänsä Jeesukselle, kuuluisa kriketin pelaaja ja hänen perheensä kastettiin St. Luciassa, sunnuntaita lepopäivänään viettänyt evankelista ja hänen tyttärensä kastettiin Barbadoksella sekä useita satoja muita Guyanassa, Barbadoksella, Trinidad & Tobagolla, Pohjois-Karibian saarilla sekä monissa muissa paikoissa.”

       Johtajat etsivät tällä hetkellä tapoja, joilla voisivat vahvistaa työskentelyään ensi vuoden vuosittain järjestettävässä evankelioimistyössä ympäri Karibian -unionin alueen. – ANN

Kerro kaverille

Kommentointi on suljettu.