Suomen Adventtikirkon hallituksen päätöksiä toimikaudella 2019–2022: Nuorisotyöhön vahvistusta ja kiinteistöasiaa

0
Katarina Andalova
Timi Pajunen
Jetro Perho

Nuorisotyön jaoston kuuluvan OIKOS-projektin toiminta jatkuu edelleen Oikos-talossa Vantaalla, kun hallitus hyväksyi sen toimintasuunnitelman ja talousarvion toiseksi vuodeksi eteenpäin. Vastuuhenkilönä jatkaa Mikael Takamaa. OIKOS-projekti saa myös muutoin jatkoa, kun hallitus hyväksyi uuden seurakunnan istuttamisprojektin aloittamisen Espoossa. Hallitus palkkasi tätä varten Timi Pajusen ja Jetro Perhon puoliaikaisesti nuorisotyöntekijöiksi 1.10.2021 alkaen vuodeksi.

       Hallitus päätti vahvistaa lapsi- ja nuorisotyötä ja palkkasi Katarina Andalovan jaostotyöntekijäksi kahden osa-aikaisen ja yhden kokoaikaisen jaostojohtajan lisäksi Lanut-jaostoihin 4.10.2021 alkaen toimikauden loppuun saakka. Jaostotyöntekijän tehtävä sisältää mahdollisuuksien mukaan myös nuorisotyötä pääkaupunkiseudulla. Hallitus hyväksyi lisäksi Veera Johnsonin palkkaamisen projektityöntekijäksi viestintäjaostoon lokakuun ajaksi tuottamaan hengellisiä videoita nuorille HopeTV:tä varten.

       Lisäksi hallitus hyväksyi Evijärven adventtiseurakunnan käytössä olevan kirkkokiinteistön maalämpöpumpun uusinnan, Mikkelin adventtiseurakunnan käytössä olevan kirkkokiinteistön lämmitysjärjestelmän korjaamisen sekä Jyväskylän adventtiseurakunnan käytössä olevan kirkkokiinteistön katon tasaisen osan pinnoittamisen.

       Anne Vrcelj

Kerro kaverille

Kommentointi on suljettu.