Suomen Adventtikirkon hallituksen päätöksiä toimikaudella 2019–2022

0

Hallituksen päätöksiä keväällä ja kesällä 2021:

Hallitus palkkasi: 

  • Joona Päätalon kokoaikaisesti 1.9.2021–31.8.2022. Päätalon tehtäviin kuuluu Lahdessa 2022 järjestettävä Euroopan nuorisokongressi projektityönä (50 %) sekä mediatoimittajuus (50 %), joka oli aiemmin kokoaikainen tehtävä.
  • Kirsi Järvenpään kokoaikaisesti 4.10.2021 alkaen kirjanpitäjäksi adventtikirkon toimistoon Tampereelle.
  • Veli-Lauri Kotilaisen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.10.2021 alkaen seurakuntapastorina.

Hallitus: 

  • hyväksyi Kai Lempisen opintovapaan 1.9.2021 alkaen.
  • totesi, että keväällä 2020 käytyjen yhteistoimintaneuvottelujen päätöksenä Suomen kristillisen yhteiskoulun koulusihteerinä lukuvuotena 2020–2021 toimineelle Minna Heikkilälle varattiin mahdollisuus siirtyä takaisin työhön asuntolaan seuraavana lukuvuonna. Heikkilä ilmoitti keväällä 2021 siirtyvänsä takaisin asuntolaan. Hallitus päätti keväällä 2021 asuntolan henkilöstön kanssa pidettyjen yhteistoimintaneuvottelujen toteutettavina toimenpiteinä, että asuntolanohjaajina jatkavat Minna Heikkilä ja Rauno Vartiainen syksyllä 2021 sen jälkeen, kun yhteiskoulun palvelukseen on valittu uusi koulusihteeri. Hallitus hyväksyi toteutettavana toimenpiteenä myös sen, että henkilö, jonka nimeä ei tietosuojasyistä voida mainita, siirtyy työhön Toivonlinnan kiinteistöille.
  • totesi, ettei Orvo Miettinen enää toimi pastorina henkilökohtaisista syistä. Miettisen tehtäviin kuuluvat jatkossa mediasuunnittelijan tehtävät (85 %) sekä Juha Tukiaisen jäädessä eläkkeelle toimiminen IT-tukena (15 %).
  • päätti toteuttaa energiainvestoinnin Aitorannan alueelle, jossa sekä adventtikirkon toimitalon (toimisto ja Tampereen kristillinen koulu) että Nurmikodin öljylämmitys korvataan maalämmöllä.

Anne Vrcelj 

Kerro kaverille

Kommentointi on suljettu.