Trans-Euroopan osasto valitsi uusia työntekijöitä

0

Trans-Euroopan osaston (TED) johtokunta valitsi kolme uutta henkilöä osaston työntekijöiksi.

Ian Sweeney

Ian Sweeney, joka toimii Brittiläisen unionin (BUC) johtajana, valittiin osaston kenttäsihteeriksi. Nimitykseensä liittyen hän sanoi arvostavansa kutsua ja olevansa yllättynyt, sillä hänet oli hiljattain valittu palvelemaan kolmatta kauttaan BUC:ssa. Hän uskoo kuitenkin Jumalan johdatukseen, ja hän on vaimonsa kanssa päättänyt aina olla valmis vastaamaan positiivisesti minne tahansa tehtävään kutsutaan. Hän odottaa siksi innokkaasti uusia haasteita ja yhteistyötä kollegoidensa kanssa TEDin alueella.

David Neal

David Neal, nykyinen Stanborough Press -kustannusliikkeen johtaja ja Messenger-lehden päätoimittaja Brittiläisestä unionista, valittiin osaston viestintäjohtajaksi. Ennen nykyistä tehtäväänsä hän on toiminut TEDin kristillisen vastuun jaoston johtajana ja sitä ennen Irlannin lähetyksen johtajana. Hän totesi mielellään jatkavansa edeltäjänsä Victor Hulbertin hienoa työtä vahvistaakseen yhteistoimintaa osaston viestintätyössä toimivien kanssa, jotta sanomaa Kristuksesta voidaan levittää nykyisillä ja uusilla tavoilla. Luova ajattelu ja innovaatio ovat nykyajan avainsanoja, hän jatkoi.

Vanesa Pizzuto

Osana TEDin hiljattain äänestämiä strategisia suuntaviivoja nykyaikaistaa viestintää siten, että erityinen painotus on medialla, sosiaalisella medialla ja digitalisaatiolla, osaston apulaisviestintäjohtajaksi valittiin Vanesa Laura Pizzuto. Hän on työskennellyt toimittajana, radiotoimittajana, kirjailijana ja sähköisen kommunikaation ammattilaisena. Vanesa ilmaisi ilonsa edessä olevien mahdollisuuksien suhteen: ”Haluan nähdä kristittyjen vaikuttajien ja sähköisessä mediassa toimivien evankelistojen olevan keskeisellä sijalla evankelioinnissamme!” – TED News Network

Kerro kaverille

Kommentointi on suljettu.