Sääntömuutos sallii tarvittaessa virtuaaliset adventtikirkon keskushallinnon yleiskokoukset tulevaisuudessa

0

Adventtikirkon keskushallinnon ylimääräisen yleiskokouksen edustajat hyväksyivät äänestyksessä lisäyksen yhdyskuntajärjestyksen artiklaan V. Sen mukaan edustajat voivat tulevaisuudessa osallistua pääkonferenssin yleiskokoukseen sähköisesti, kun olosuhteiden tai maailmanpoliittisen tilanteen vuoksi pääkonferenssin johtokunta katsoo sen tarpeelliseksi. Äänestys, joka päätyi yksimieliseen tulokseen, järjestettiin yksipäiväisessä ja vain yhtä asiaa käsitelleessä yleiskokouksessa maailmanlaajuisen adventtikirkon päämajassa Silver Springissä, Yhdysvaltojen Marylandissa, 18.1.2022.

Äänestetty muutos sallii edustajien osallistua tulevaan maailmanlaajuisen adventtikirkon yleiskokoukseen 6.–11.6.2022, vaikka he eivät voisi fyysisesti matkustaa koronapandemian vuoksi tilaisuuksiin St. Louisiin, Missouriin, USA:han.

Koronapandemian aiheuttamien matkustusrajoitusten vuoksi edustajat tammikuun ylimääräiseen yleiskokoukseen valittiin ensisijaisesti henkilöistä, jotka työskentelevät keskushallinnon päämajassa Silver Springissä. Kukin osasto hyväksyi edustajat ja heistä äänestettiin keskushallinnon johtokunnan kokouksessa 16.9.2021.

Pääkonferenssin johtokunnan täytyy vielä kohtuullisen ajan kuluessa päättää vallitsevien olosuhteiden perusteella, pidetäänkö yleiskokous virtuaalisesti, paikan päällä vai hybridisesti näiden kahden yhdistelmänä. – Adventist Review/ANN.

Kerro kaverille

Kommentointi on suljettu.