Trans-Euroopan osaston sihteerin raportti osaston vuoden päätöskokouksessa

0

Pastori Robert Csizmadia toimi ensimmäisen kerran uudessa tehtävässään Trans-Euroopan osaston (TED) sihteerinä osaston vuoden päätöskokouksessa. Hänet valittiin tähän tehtävään tämän vuoden kesäkuussa maailmanlaajuisen adventtikirkon keskustoimiston (pääkonferenssin) yleiskokouksessa, ja nyt hän käytti hyväkseen tilaisuuden avajaissanoissaan kiittää edeltäjäänsä pastori Audrey Anderssonia hänen työstään. Csizmadia totesi, että hän on astunut suuriin saappaisiin ja että hetkittäin hän tuntee kävelevänsä paljain jaloin nuoralla.

 Hänen raportissaan oli seuraavia tärkeitä tietoja osaston jäsenistöstä:

  • jäsenmäärä 88 601
  • 1 399 seurakuntaa ja ryhmää
  • 11 unionia ja 3 lähetyskenttää
  • 28 maata ja aluetta
  • asukasluku 207 147 000.

Henkilökuva jäsenistöstä

Mikäli Csizmadian mukaan haluaisimme kuvata TEDin tyypillistä jäsentä, hän olisi 49-vuotias naimisissa oleva nainen, jolla on vähintään kaksi lasta. Puolet lapsista on vielä aikuisiän saavutettuaan seurakunnan jäseniä.

  • TEDin jäsenistä 44 % on ensimmäisen polven adventisteja.
  • Keskimääräisesti seurakunnan jäsen on kuulunut seurakuntaan 26,5 vuotta.
  • TEDiin kuuluvan seurakunnan jäsenmäärä on keskimäärin 50 jäsentä.

Kasteiden määrä osoittaa kuluneen vuoden aikana 29 %:n laskua. Osasto on saanut 58 % vähemmän jäsenten muuttokirjeitä alueen ulkopuolelta. – tedNEWS, https://ted.adventist.org/news/ted-year-end-meeting-executive-secretary-report/

Kerro kaverille

Kommentointi on suljettu.