Hallituksen päätöksiä keväällä 2023

0

Talven ja kevään 2023 aikana kirkon hallinnossa on valmistauduttu pääasiassa sääntömääräiseen yleiskokoukseen 2023, joka alkoi vappuviikonloppuna Tampereella.

Hallitus on käsitellyt myös työsuhteisiin ja kiinteistöihin liittyviä asioita. Kallioniemen leiri- ja kurssikeskuksen kesätyöntekijät on valittu, Mikael Takamaan työsuhdetta jatkettiin hänen omasta pyynnöstään määräaikaisesti 31.8.2023 saakka ja Klaus Kalliokoski jää kevään aikana eläkkeelle. Hallitus hyväksyi Ruotsinkielisen adventtiseurakunnan ehdotuksen mukaisesti, että Kennet Engblom palaa puoliaikaiseen työhön vapaittensa jälkeen 23.5.2023 ja Solomon Dedua jatkaa tehtävässään 31.12.2023 saakka. Ruotsinkielinen adventtiseurakunta ehdotti myös Sebastian Jacobsenin työsuhteen vakinaistamista syksyllä 2023. Näin ollen Sebastian Jacobsenin osa-aikainen työsuhde jatkuu 31.8.2023 asti, minkä jälkeen hänen puoliaikainen työsuhteensa on vakinainen 1.9.2023 alkaen. Hallitus hyväksyi Nurmikoti Oy:n käytössä olevassa kiinteistössä tehtävän julkisivuremontin sekä WC-tilojen ja viemäröin-tien saneerauksia.

Kevään aikana hyväksyttiin myös HopeTV:n ja Trans-Euroopan osaston välinen yhteistyöprojekti kolmen enkelin sanomaa käsittelevän ohjelmasarjan tuottamisesta. Lisäksi Tunnustuskirjana Pyhä Raamattu -kirja toimitetaan uudelleen suomeksi ja Ellen G. Whiten Suuri taistelu -kirjan uusi käännös toimitetaan myyntiin kirjana kesäjuhlille 2023.

Nurmikoti Oy:n yhtiökokous

Varsinainen yhtiökokous 16.4.2023 hyväksyi Nurmikoti Oy:n tilinpäätöksen vuodelta 2022 sekä myönsi vastuuvapauden vastuuvelvollisille. Yhtiökokous valitsi yhtiön hallitukseen vuodeksi 2023 seuraavat henkilöt: Harri Saarinen (puheenjohtaja), Hannu Kinnunen, Kati Laine, Mika Leppänen, Esa Rouhe ja Anne Vrcelj.

Pikkupursi Oy:n yhtiökokous

Varsinainen yhtiökokous 16.4.2023 hyväksyi Pikkupursi Oy:n tilinpäätöksen vuodelta 2022 sekä myönsi vastuuvapauden vastuuvelvollisille. Yhtiökokous valitsi yhtiön hallitukseen vuodeksi 2023 seuraavat henkilöt: Harri Saarinen (puheenjohtaja), Merja Kinnunen, Heini Kuoppala, Riitta Laaksonen, Sisko Leinonen ja Iiris Rauhala.

Lämpimät kiitokset Klaus Kalliokoskelle hänen työstään ja palvelustaan monessa vastuullisessa tehtävässä Suomen Adventtikirkossa sekä taivaan Isän siunausta elämän uusiin tuuliin.

Anne Vrcelj

Kerro kaverille

Kommentointi on suljettu.